Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Fiúk! Hogy lehet úgy elélvezni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Hogy lehet úgy elélvezni hogy nem értek a farkatokhoz?

Figyelt kérdés

Rengeteg olyan videot lattam twitteren ilyen random emberekről akik ugy elveznek el hogy nem ernek a farkukhoz csak fekszenek vagy állnak egy aztán meg elélveznek.

Ezt mégis hogy csinálják?

És lattam olyat is hogy a tusolo slag vagy cso nem tudom mi a neve azzal a vizet engedik oda es attol is elelveznek

Nem volt a kozelben olyan nalam igy a Szobaba kiprobaltam ugy hogy a samponos dobozba vizet toltottem tele es ossze nyomtam es erosen jott belole a viz de nem ereztem semmit csak hogy megy a viz

Meg olyat is lattam hkgy egy csavo szurke szuk boxerben fekszik az agyon es a farka dudorodik felfele a boxereben es aztan mozgassa sokaig a farkat megliheg aztan elelvezik.

Erre a 3 dologra vagyok kivancsi hogy ti mar probaltatok e vagy lattatok es tudjatok mi a valasz erre

Meg hogy volt e barhogyan hogy fogas nelkul elelveztetek csak ugy a boxeretekbe pl suliba vagy barhol

2024. jún. 8. 13:05
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Akik csak fekszenek és látszólag nem csinálnak semmit, konkrétan a prosztatájukat izgatják közben. Mondjuk vibrátor van a seggében. Aztán van olyan prosztata ingerlő cucc, ami nem elektromos, azzal is el lehet menni. Aztán el tudsz menni úgy is, hogy csak a heréidet izgatod, bár kicsit macerás. A zuhannyal meg abszolút, le sem kell venni a fejet, makk alsó pereme, a golyókra iranyítva siman el tudok élvezni, és szeretek is így maszturbálni
2024. jún. 28. 15:31
 22/28 anonim ***** válasza:
60%
nekem eddig 2x sikerült úgy elélveznem hogy csak nyaltak .piszok jó érzés volt
okt. 1. 14:01
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Velem úgy volt ilyen, bő laza farmereket hordok boxert alsó nélkül, pont olyan pozícióban volt gyalogoltam, lengedezet dörgölte a végét a farmer, a másik, egyik meleg haverommal, többet ittam kelleténél, meg dugta a fenekem, és akkor éreztem még ilyen helyzetet.
okt. 1. 19:36
 24/28 Eöske janeszka21 ***** válasza:
100%
Trükk nem látod a vidi elejét, veri mielőtt el megy abbahagya ,felveszi hogy spricel , (adig visza fogja a cuccot ameddig bírja )
okt. 2. 10:56
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Párom gerjed a selyem érintésére, így ő van hogy ilyen anyagú boxeralsóban el is élvez, meg szoktam neki selyemsállal simogatni a hegyét:)
okt. 4. 17:14
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is verik maguknak, EDGING és a végén elengedett kézzel tudnak élvezni.
okt. 13. 17:44
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

Igen már vannak a nagy oldalakon ilyen, kulisszák mögött videók.

Ott például sok prosztata orgazmus is ami kéz nélkül van fél véve, ott van mellette az eredeti, hogy közben masztizik az illető, csak azt a videóból levágják. Így a vége marad, lovagol a dildon persze jön a spricc.

okt. 13. 23:40
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
nekem úgy sikerült hogy nyaltak hátulról
dec. 15. 12:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!