Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Fiúk! Hogy lehet úgy elélvezni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Hogy lehet úgy elélvezni hogy nem értek a farkatokhoz?

Figyelt kérdés

Rengeteg olyan videot lattam twitteren ilyen random emberekről akik ugy elveznek el hogy nem ernek a farkukhoz csak fekszenek vagy állnak egy aztán meg elélveznek.

Ezt mégis hogy csinálják?

És lattam olyat is hogy a tusolo slag vagy cso nem tudom mi a neve azzal a vizet engedik oda es attol is elelveznek

Nem volt a kozelben olyan nalam igy a Szobaba kiprobaltam ugy hogy a samponos dobozba vizet toltottem tele es ossze nyomtam es erosen jott belole a viz de nem ereztem semmit csak hogy megy a viz

Meg olyat is lattam hkgy egy csavo szurke szuk boxerben fekszik az agyon es a farka dudorodik felfele a boxereben es aztan mozgassa sokaig a farkat megliheg aztan elelvezik.

Erre a 3 dologra vagyok kivancsi hogy ti mar probaltatok e vagy lattatok es tudjatok mi a valasz erre

Meg hogy volt e barhogyan hogy fogas nelkul elelveztetek csak ugy a boxeretekbe pl suliba vagy barhol

jún. 8. 13:05
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%

egyszer álmomban még tiniként.

lehet aki gyorstüzelő nekik hiperérzékeny és bármitől elcsattan.

jún. 8. 13:12
 2/27 anonim ***** válasza:
100%
Álmomban sokszor szoktam
jún. 8. 13:12
 3/27 anonim ***** válasza:
20%
Ugy hogy te raccupansz az ajkaidal
jún. 8. 13:18
 4/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem vered ki egy darabig és álmodban
jún. 8. 14:18
 5/27 A kérdező kommentje:
Nem ugy ertem nezzetek meg egy olyan videot es latni fogjatok mirol heszelek
jún. 8. 22:16
 6/27 frot ***** válasza:
100%

A tusoló működik, kipróbáltam. ;) A zuhanyfejet lecsavartam, és a makk környékére irányítottam a vízsugarat. Elég gyorsan el lehet így élvezni. :) (Amúgy az a samponos flakon nem elegendő erre.)

Boxerben is simán el lehet így menni, csak hosszadalmasabb. Sokkal könnyebb az ágyhoz dörgölőzni boxerban (vagy nadrágban), elég intenzív érzés a végén.

jún. 9. 01:15
 7/27 anonim ***** válasza:
100%
Láttam én is ilyeneket. Én a merevedésem sem tudom megtartani, ha nem érek hozzá... És jobb is így, mintsem érintés nélkül elsüljek. Punciban mi lesz akkor...
jún. 9. 07:23
 8/27 anonim ***** válasza:
100%
Rezgő gyűrűvel így akkorát élvezek, hogy nem vagyok magamnál.
jún. 9. 13:46
 9/27 Senior Séf ***** válasza:
11%
Hanyatt fekszel egy kád meleg vízben, a kiálló farkadra teszel egy kitépett szárnyú legyet, az meg addig futkározik körbe, amíg elélvezel.
jún. 9. 14:40
 10/27 anonim ***** válasza:
42%
Nem kell mindent elhinni amit a neten lácc
jún. 9. 16:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!