Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Hogy lehet úgy elélvezni hogy nem értek a farkatokhoz?
Rengeteg olyan videot lattam twitteren ilyen random emberekről akik ugy elveznek el hogy nem ernek a farkukhoz csak fekszenek vagy állnak egy aztán meg elélveznek.
Ezt mégis hogy csinálják?
És lattam olyat is hogy a tusolo slag vagy cso nem tudom mi a neve azzal a vizet engedik oda es attol is elelveznek
Nem volt a kozelben olyan nalam igy a Szobaba kiprobaltam ugy hogy a samponos dobozba vizet toltottem tele es ossze nyomtam es erosen jott belole a viz de nem ereztem semmit csak hogy megy a viz
Meg olyat is lattam hkgy egy csavo szurke szuk boxerben fekszik az agyon es a farka dudorodik felfele a boxereben es aztan mozgassa sokaig a farkat megliheg aztan elelvezik.
Erre a 3 dologra vagyok kivancsi hogy ti mar probaltatok e vagy lattatok es tudjatok mi a valasz erre
Meg hogy volt e barhogyan hogy fogas nelkul elelveztetek csak ugy a boxeretekbe pl suliba vagy barhol
egyszer álmomban még tiniként.
lehet aki gyorstüzelő nekik hiperérzékeny és bármitől elcsattan.
A tusoló működik, kipróbáltam. ;) A zuhanyfejet lecsavartam, és a makk környékére irányítottam a vízsugarat. Elég gyorsan el lehet így élvezni. :) (Amúgy az a samponos flakon nem elegendő erre.)
Boxerben is simán el lehet így menni, csak hosszadalmasabb. Sokkal könnyebb az ágyhoz dörgölőzni boxerban (vagy nadrágban), elég intenzív érzés a végén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!