Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy lány mélytorkozik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány mélytorkozik akkor elő szokott fordulni hogy a foguk hozzá ér a farkatokhoz, és ez nem kellemetlen?

Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem mert ha én mélytorkozni próbálok akkor bármennyire próbálok óvatos lenni mindig előfordul hogy hozzá ér. Valami tipp vagy inkább ne próbálkozzak?

2022. jún. 10. 13:02
 1/10 anonim ***** válasza:
58%
Hat ha nagyon nagyon ugyes nem ér hozza, de legtöbbször igen. persze ez a lánytól is függ, mekkorára kényelmes kinyitnia a száját pl.
2022. jún. 10. 13:04
 2/10 dregor ***** válasza:
74%
Szerintem 100%-osan nem elkerülhető hogy hozzáérj. Engem személy szerint egyébként nem is zavar. Csak ne azon húzogasd végig folyamatosan. :D
2022. jún. 10. 13:12
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem fog senki belahalni.
2022. jún. 10. 13:16
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, tudom ez férfi topik inkább, de számomra picit kellemetlen hogy a fogszabályzó miatt néha hozzáérek és lehet neki eléggé kellemetlen, plusz kicsi a szám, allkapcsom. Fiúk, tipp?
2022. jún. 10. 13:19
 5/10 dregor ***** válasza:
70%

#4 Most milyen tippet vársz tőlünk arra, hogy nem tudod nagyra nyitni a szádat? Ez fizikai adottság, a csontszerkezet nem fog átalakulni tippelésre... :D

Talán egy fokkal jobb lesz a fogszabi nélkül, de szerintem azt meg se érzi, bár nem tudom, hogy milyen típust használsz.

2022. jún. 10. 13:25
 6/10 anonim ***** válasza:

Hát a fogazás nem finom, de egy kis anatómia: a makk a legérzékenyebb azt ne fogazd, ha a pénisz tövéhez, "hengeres testéhez" ér hozzá 1-1 rövid időre a fogaz azt még nagyjából elviselik.

A mélytorkozás egyébként nem attól függ hogy mekkorára bírod a szád nyitni, hanem a garatreflex kontrolljától.

2022. jún. 10. 13:44
 7/10 anonim ***** válasza:
6. Ez tanulható? :D
2022. jún. 10. 13:54
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Exem nagyon komoly mélytorkozo volt. Mondjuk o soha nem ért hozzá foggal. Pedig elég komolyan csinálta :D

Viszont a mostani párom néha néha megprobálja kicsit mélyebbre venni, hogy hozzá ér a torkához. párszor már volt rápélda, hogy véletlen a fog is hozzá ért, de nem volt belole semmi gond. Nem megharapta, csak éreztem hogy hozzáért, de nem volt semmilyen fájdalmam belole. Ez olyan dolog, ami simán megesik. Foleg mélytoroknál ugye. Ne csinálj belole ugyet.

2022. jún. 10. 15:30
 9/10 anonim ***** válasza:
Igen tanulható, vannak zseniális módszerek, csak türelemre meg kitartásra van szükséged. Tudok egyet s mást akit érdekel.
2022. jún. 11. 01:47
 10/10 anonim ***** válasza:
Barátnőmmel is előfordul, hogy hozzáér a fogával, de finoman szólok neki, és akkor jobban vigyáz. Nincs belőle semmi.
2022. jún. 11. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!