Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány mélytorkozik akkor elő szokott fordulni hogy a foguk hozzá ér a farkatokhoz, és ez nem kellemetlen?
#4 Most milyen tippet vársz tőlünk arra, hogy nem tudod nagyra nyitni a szádat? Ez fizikai adottság, a csontszerkezet nem fog átalakulni tippelésre... :D
Talán egy fokkal jobb lesz a fogszabi nélkül, de szerintem azt meg se érzi, bár nem tudom, hogy milyen típust használsz.
Hát a fogazás nem finom, de egy kis anatómia: a makk a legérzékenyebb azt ne fogazd, ha a pénisz tövéhez, "hengeres testéhez" ér hozzá 1-1 rövid időre a fogaz azt még nagyjából elviselik.
A mélytorkozás egyébként nem attól függ hogy mekkorára bírod a szád nyitni, hanem a garatreflex kontrolljától.
Exem nagyon komoly mélytorkozo volt. Mondjuk o soha nem ért hozzá foggal. Pedig elég komolyan csinálta :D
Viszont a mostani párom néha néha megprobálja kicsit mélyebbre venni, hogy hozzá ér a torkához. párszor már volt rápélda, hogy véletlen a fog is hozzá ért, de nem volt belole semmi gond. Nem megharapta, csak éreztem hogy hozzáért, de nem volt semmilyen fájdalmam belole. Ez olyan dolog, ami simán megesik. Foleg mélytoroknál ugye. Ne csinálj belole ugyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!