Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hány éves korban jön rá az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány éves korban jön rá az ember, hogy biszex?

Figyelt kérdés
Ha valaki 13 évesen biszexnek tartja magát az vajon tényleg az
2024. jún. 2. 22:17
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez változó, egyénfüggő. Én 13 évesen kis túlzással azt se tudtam, mi fán terem a szex..
2024. jún. 2. 22:24
 2/10 anonim ***** válasza:
49%
Én 36 vagyok. Eddig még nem jöttem rá.
2024. jún. 2. 22:30
 3/10 anonim ***** válasza:
Én 46 éves koromban voltam először flrfival. Előtte nem érdekelt annyira
2024. jún. 3. 05:09
 4/10 anonim ***** válasza:
Én 13 évesen voltam először.
2024. jún. 3. 05:17
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nálam ez elég különösen alakult, mert kamaszként szexuális dolgokban tudatlan voltam, az élet egyéb területein viszont leleményes, értelmes, jó tanuló voltam. Biszexualitásról azonban hírből sem hallottam, meggyőződésem volt, hogy a fiúk vagy heterók, vagy melegek, egyéb lehetőség pedig nem létezik. Mivel az osztályszépe lányokba mindig reménytelenül "szerelmes" voltam, magamat heterónak könyveltem el. Eközben 12-13 éves koromban volt 2-3 olyan haverom-barátom, akiket rendszeresen rá tudtam szedni olyan erotikus játékokra (doktoros, stb.), amely során egymás nemi szervét és fenekét megfogdostuk. Azt nem tudom, ők élvezték-e, vagy csak bepaliztam őket, de engem nagyon izgatott a fütyijük és a fenekük érintése, ami mind inkább erősödött. Tudtam, hogy ez nem "normális", mert más fiúk nem ilyenek, nem érdekli őket a saját nemük, de mivel a csajok is tetszettek, így továbbra is heterónak hittem magam. Maga a megvilágosodás olyan 16-17 éves koromban jött, amikor először hallottam biszexualitás létezéséről. Abban a pillanatban azonnal tudtam, hogy ezért van minden és én is biszex vagyok. Hirtelen megvilágosulás volt.
2024. jún. 3. 05:45
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem 13 evesen kb barkire felall es barmilyen ilyen jellegu dologban benne vagy. Ez lehet csupan kivancsisag is. En is ilyen voltam. Tudatosan kb 25 evesen fogadtam el, hogy bi vagyok.
2024. jún. 3. 06:02
 7/10 anonim ***** válasza:
Én már tudtam 13 évesen hogy biszex vagyok, csak persze nrm fogadtam el. De amikor csak lehetett, néztem másokat meztelenül és maszturbáltam is együtt haverokkal.
2024. jún. 3. 13:11
 8/10 anonim ***** válasza:
Az első fiú 17 évesen volt,azóta,pasi,csaj mindegy
2024. jún. 4. 20:19
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem minden férfiben van némi biszex hajlam.
2024. jún. 4. 20:23
 10/10 anonim ***** válasza:

9/9

Egyetértek! :)

2024. jún. 4. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!