Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Van olyan, hogy egy szűz fiú,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, hogy egy szűz fiú, már a saját nemében is gondolkoik, mert lány nem jön össze Neki?

Figyelt kérdés

máj. 31. 21:33
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
83%
A 8as valaszolo tokeletesen leirta a dolgot. Probald ki nyugodtan. Arra viszont figyelj, hogy olyasvalakivel legyen akiben bizni tudsz.
jún. 1. 05:59
 12/22 anonim ***** válasza:
55%

9-es. Olvasgass még Kinsey-ről.

[link]

jún. 1. 06:02
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Idős enyhe biszex pasiként, én szívesen oráloznék fiúnak :)
jún. 1. 07:12
 14/22 anonim ***** válasza:
82%

#8 Nagyon jól leírtad.

Ha valaki ilyen helyzetbe kerül, merjen lépni, mint ahogy te is és nem fogja megbánni.

Magam sem bántam, amikor először átéltem fiúval, azóta fiukkal voltam csak, mert annyira jó.

jún. 1. 07:46
 15/22 anonim ***** válasza:
82%

11-es, 14-es köszi💪

Szerencsére sportolóként nem vagyok szívbajos, és mindig kimondom őszintén amit gondolok a dolgokról, és az emberekről.

Egyenesebb dolognak tartom, mint álszenteskedni, vagy hallgatni amikor szólni kellene...

jún. 1. 15:52
 16/22 anonim ***** válasza:
60%
12) maga kinsey mondta, hogy az igazi hetero a O. es azok nem csinalnak semmit a sajat nemukkel. 1-5ig vannak a biszex hajlamuak es full biszexek. Szov max hiheted magad heteronak fasszal a szadba es a seggedbe, de nem vagy az.
jún. 2. 10:36
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
De jo hogy a biszex kategoriaban a biszexek akarjak megmondnai mi is hetero dolog es ki az. Mi biszexek vagyunk, nem ugy gondolkozunk mint a heterok. Fogjatok mar fel! Igen tobben vagyunk mint gondoljak az emberek, igen sok biszex mondja magát heteronak onmagat es a tarsadalmat is megtevesztve. De nem azok.
jún. 2. 10:39
 18/22 anonim ***** válasza:
41%
Nincs, mert annyi lehetoseg van egy pasi seggen kivul. Normalis fizetos lany eszedbe se jutott?! Na ebbol latszik, hogy bi vagy... Tobb gusztusod van egy ferfihoz mint egy nohoz, csakmert fizetned kellene neki.
jún. 3. 19:43
 19/22 A kérdező kommentje:

Nem rólam van szó, úgyhogy ne nekem célozd a válaszodat.

Én már nagyon régen voltam szűz. Bár csak az lehetnék még és tini. 😊

jún. 3. 19:51
 20/22 anonim ***** válasza:
71%

16-os

Olvasgass még Kinsey-ről:)

12-es voltam

jún. 4. 00:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!