Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Cikinek tartjátok, ha valaki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cikinek tartjátok, ha valaki ténylegesen megpróbálja a saját nemével is a szexuális kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Rengeteg kérdést olvasok erről mostanság, ez valami elképesztő már, de komolyan mondom.

Ti hogyan viszonyultok ehhez az egészhez? Cikinek gondoljátok személy szerint? Vagy természetes ez a sokféle embertől származó kíváncsiság a téma kapcsán?

máj. 27. 23:49
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:

Kiegészítésképp: azt is hallottam még a téma kapcsán, hogy a mai fiatalok körében elterjedt ez most nagyon…

Igazából nem csak kamaszokra gondolok most ebben az esetben.

máj. 27. 23:51
 2/18 anonim ***** válasza:
89%
Egyáltalán nem tartom cikinek,viszont szerintem maradjon hálószobatitok.
máj. 28. 05:25
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Inkább bátornak. És kicsit irigylésre méltónak, hogy meg merte lépni, amit én nem.
máj. 28. 16:06
 4/18 Rex Hunter ***** válasza:
100%
Hát én is gondoltam rá, hogy milyen lenne ha valaki egyszer engem is keményen megcumiztatna úgy hogy follyon a nyálam, hörögjek. Szeretek masztizni és imádom amikor kemény a farkam, de nem tudom, ha valóban ilyen szitu lenne, akkor menne-e a dolog. Ha jó pasinak tartom a másikat, akkor lehet, de nem biztos.
máj. 28. 23:57
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
"...folyjon..."
máj. 29. 04:27
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Sok ember társadalmi, vallási okokból tartja cikinek, elutasítandónak az azonos neműek közti szexet. Nekem nincs ilyen problémám, egyaránt tudok nővel és férfivel szexuális kapcsolatot létesíteni. Nem tartom cikinek, sőt inkább jónak.

Amit cikinek tartok az, a pride magamutogatós, a társadalom által normálisnak mondott hetero emberek hergelése.

máj. 29. 09:53
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted a biszexek ezt cikinek gondoljak?! epphogy örülnek, tobb s friss hus.
máj. 29. 11:00
 8/18 anonim ***** válasza:
85%
Sosem tartottam cikinek,valahogy nálam ez természetes volt.Már kiskamasz korunkban is,amikor nálunk aludt egy haver fiú,vagy nyáron az unitesó,akkor is együtt fürödtünk,maszturbáltunk egymás előtt,egymásnak is. Ez azért fura,mert a fiúk nem érdekelnek,viszont ezek a fiús,szexuális dolgok nagyon jók. Szerelmes csak lányba tudok lenni,de testileg ok.Már aki érti..
máj. 29. 14:07
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha erdekel a fius szexualis dolog, akkor maguk a fiuk erdekelnek. Hisz rajuk all a cerkad.
máj. 29. 14:10
 10/18 anonim ***** válasza:
70%
Nem,nem rájuk,nem tetszenek a fiúk,csak a fiús szex.(ezért írtam,hogy "aki érti" tudom fura.)
máj. 29. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!