Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Cikinek tartjátok, ha valaki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cikinek tartjátok, ha valaki ténylegesen megpróbálja a saját nemével is a szexuális kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Rengeteg kérdést olvasok erről mostanság, ez valami elképesztő már, de komolyan mondom.

Ti hogyan viszonyultok ehhez az egészhez? Cikinek gondoljátok személy szerint? Vagy természetes ez a sokféle embertől származó kíváncsiság a téma kapcsán?

máj. 27. 23:49
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Szerintem valamilyen szintig amúgy mindenkit érdekel

Ezt nekem nagyon sok ember mondta már

máj. 29. 14:16
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
10) akkor mire all a faszod? Nem egy masik ferfira, nem arra, hogy leszop, hogy tudod mi fog tortenni es a szaja a farkadon lesz. Hogy igy megerezd a gec*i izet a szadban? A seggedben?
máj. 29. 14:18
 13/18 anonim ***** válasza:
96%
11) es nagyon sok ember mondta hogy nem erdekli, van ilyen is olyan is. Nem jelentheted ki hogy mindenki ilyen, van aki szo szerint undorodik ettol.
máj. 29. 14:19
 14/18 anonim ***** válasza:
78%
Őszintén szólva én már eleve baromságnak tartom ezt a kategorizálást. Szerintem a hetero emberek minimum fele nyitott a másik nemre vagy vonzódik valójában a másik nemhez. Ez csak egy társadalmi nyomás, hogy hetero legyél, ezt tanuljuk, nem ezt akarjuk. A mai világban már nem tabu és nem ritka téma a szexualitás, ezért mernek annyian kísérletezni, még ha titokban is. Én is megtettem és még szeretnék is. Érdekelnek a nők, ahogy a férfiak is. N
máj. 29. 15:18
 15/18 A kérdező kommentje:

Igen, ez teljesen így van

Senki sem hetero teljesen és nem is kell kategorizálni

máj. 29. 15:21
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
14) a te logikad szerint akkor a melegek se leteznek, mert nincs 100%ban olyan ember, aki 1 nemhez vonzodik... Konkretan tagadod a monoszexualitast. Azert gondolkozol igy mert biszex vagy, sok biszex hiszi azt, hogy valojaban mindenki 2 nemre vagyik, de csak azert mert nem tudod milyen monoszexualisnak lenni. Olyan vagy mint akik tagadjak a melegek letezeset, csak forditva. Te tagadod a heterok letezeset, a monoszexualitast. Nyilvan vannak olyan meg nem tudatosult biszexek, akik a tarsadalom nyomasara, a heteronormativitas miatt meg hetero eletet elnek. De ok elobb utobb ugy is rajonnek, hogy valojaban mit akarnak. Mindig elojon, a melegek is rajottek, es tobb millio biszex...
máj. 29. 15:26
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
15) Azzal hogy kijelented senki se hetero, te magad is kategorizálsz... Ráadásul tévesen, hisz nem ismered minden ember vágyat.
máj. 29. 15:33
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem pl már nagyon elegem van, h lassan több a leszbi/homokos, mint a heteró...

A Netflixen konkrétan nem lehet már olyan filmet/sorit kapcsolni, ahol ne lenne benne a fent említett 2 kategória...

Divatot csináltak belőle, felvonulásokat, tolják bele az ember arcába.

Nem menő, inkább idegesítő.

Én se reklámozom, h heteró vagyok.

Mindenki azt szopat nyalat a hálószobájaban akit akar, mit kell ezt hirdetni állandóan?

máj. 29. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!