Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Van olyan, hogy egy szűz fiú,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, hogy egy szűz fiú, már a saját nemében is gondolkoik, mert lány nem jön össze Neki?

Figyelt kérdés

2024. máj. 31. 21:33
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
74%
Van.
2024. máj. 31. 21:38
 2/22 anonim ***** válasza:
71%
Igen, egyre több srác próbálja fiúval.
2024. máj. 31. 21:40
 3/22 anonim ***** válasza:
70%
Szivesen kèrdeznèk tőlle.
2024. máj. 31. 21:41
 4/22 anonim ***** válasza:
77%

Nincs.

Csak azért nem lesz bi valaki mert nincs barátnője. Aki hetero azt taszítja a saját neme szexuálisan

2024. máj. 31. 22:03
 5/22 anonim ***** válasza:
65%
Persze, én így voltam, és nem bántam meg. Azóta voltam csajjal többször is. De srácokat sokkal könnyebb összeszedni (vékony testalkatom van)
2024. máj. 31. 22:21
 6/22 anonim ***** válasza:
62%

Van. Méghozzá egyre több alapjában véve hetero srác akarja kipróbálni a saját nemével is.

És nem csak az lehet az egyetlen oka, hogy már x ideje nem volt csaj akit kúrhatott volna.

2024. máj. 31. 22:23
 7/22 anonim ***** válasza:
62%
Persze. normális hetero és a saját nemével. No meg a saját kutyájával, macskájával? Mert már annyira nem jön össze lánnyal. Na neeeeee!
2024. jún. 1. 00:25
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Biszex vagyok és van egy hetero (vagyis csak volt hetero) gyerekkori barátom, akivel egy csapatban játszunk, és az elsők között volt akinek elmondtam, hogy nem csak a csajokat szeretem, de csak nevetett rajtam, mert nem hitte el sosem. Tavaly nyáron egy este utoljára maradtunk edzés után és a zuhany alatt félig felállt a szerszámom, ami nem volt nagy dolog közöttünk, mert már sokszor láttuk egymásét és másokét is. Akkor viszont kihasználva a helyzetet megmarkolta a félkemény farkamat miközben a hajamat mostam. Ledermedtem, mert sosem gondoltam volna, hogy éppen az egyik legnagyobb bika srác, és éppen a legjobb barátom teszi ezt, holott csak a csajok érdekeltek. Addig. Mire lemostam a sampont a fejemről, már kőkeményre húzott fel, és amikor a szemem már ki tudtam nyitni addigra már ő is kőkemény volt. Csak annyit kérdeztem tőle, hogy ezt most komolyan gondolja, vagy csak ugratni akar. Komolyan gondolta, és azt mondta, hogy már jó ideje játszott a gondolattal, hogy velem kipróbálná milyen a szex egy másik sráccal. Én pedig aznap este egymás után háromszor is eljuttattam a csúcsra, és életében akkor szopott le először egy másik srácot. Ennyit a heteroszexualitás álllandóságáról... Kinsey-nek igaza volt, hogy az emberek csupán kevesebb mint a fele (46%) "full hetero", az összes többi ember elmozdul életében akár többször is a 6-os skálán a 0-tól kisebb-nagyobb mértékben ide-oda, és hosszabb-rövidebb ideig "elidőzik" egy-egy másik ponton. Egyébként én is nagyon sokáig hittem magam heterónak, aztán jött a felismerés. Szerencsére, nálam nem okozott lelki traumák, de vannak akik olyankor megborul a pszichés egyensúlyuk, és idővel akár a személyiségükre is negatívan hat.
2024. jún. 1. 02:25
 9/22 anonim ***** válasza:
62%
Ha biszex hajlamu, akkor siman. Ha nem biszex, akkor nem.
2024. jún. 1. 05:35
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
En akikről tudom, hogy ezt csinálták bevallották később, hogy biszexek. Nem ugyanúgy kívánják mindkét nemet, de utólag visszagondolva többször járt ezen az eszük. A szüzesség csak kifogás erre, hogy ő attól még "hetero".
2024. jún. 1. 05:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!