Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Itteni biszexek hol helyezkedt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itteni biszexek hol helyezkedtek el a Kinsey-skálán?

Figyelt kérdés
Miben nyilvánul nálatok meg? Kíváncsi vagyok az arányokra. Most azzal a nemmel vagytok, akik jobban vonzanak titeket vagy nagyban befolyásol titeket a társadalom?

2024. máj. 30. 19:48
A kérdező szavazást indított:
1- elsősorban heteroszexuális, csak alkalmi homoszexuális
2- elsősorban heteroszexuális, de több mint alkalmi homoszexuális
3- egyformán hetero és homo
4- elsősorban homoszexuális, de több kint alkalmi heteroszexuális
5- elsősorban homoszexuális, csak alkalmi heteroszexuális
38 szavazat
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%
Párkapcsolatot csak nővel. Férfival csak alkalmi szexet.
2024. máj. 30. 19:58
 2/31 anonim ***** válasza:
100%

Én talán a hármas. Amúgy én azt érzem, érzelmileg a nőkhöz vonzódom csak, szerelmes csak beléjük tudnák lenni, velük élni, férfival csak barátság. Szexuálisan viszont egyformán vonz mindkét nem, de ha nagyon pontos szeretnék lenni, akkor talán 60% férfi, 40% nő, de ezt nagyon nehéz eldönteni, az adott személytől is függ.

Ahogy már több helyen is olvastam, mint biszexuálisra, így rám is jellemző, hogy hol az egyik, hol a másik nemet preferálom jobban (ami mellesleg lelkileg nem könnyű, mégha azt mondják is rólunk, hogy sokkal több lehetőségünk van, de pont ezért nem könnyű, mert nem fekete-fehér az egész dolog, mint egy heteroszexuális vagy egy homoszexuális esetében).

2024. máj. 30. 19:59
 3/31 A kérdező kommentje:
2-es, ha 20%al jobban vonzodol ferfiakhoz, szerintem lehet inkabb 4es kategoria vagy. Az erzelmi resz meg lehet csak meg nem alakult ki nalad, nem talalkoztal olyan ferfival. Vagy van benned nemi gat tudat alatt, hogy elzarkozz erzelmileg.
2024. máj. 30. 21:21
 4/31 anonim ***** válasza:
84%
Nos én annyira a heteroszexuális értékhez állok közelebb, hogy bizonytalan vagyok azzal kapcsolatban, hogy a biszexuális szó mennyire igaz rám. Elsősorban a nők vonzanak, de a nőies fiúk is vonzanak és sokat fantáziálok arról, hogy a másik péniszével játszadozok
2024. máj. 30. 22:37
 5/31 anonim ***** válasza:
72%
Fiúkból csak a lányosokat szeretem. Párkapcsolat, házasság szempontjából nekem nem számít az illető neme.
2024. máj. 30. 23:15
 6/31 anonim ***** válasza:
83%

2.szint.

Párkapcsolat csak nővel.

Férfivel stabil sexkapcsolat.

2024. máj. 31. 01:09
 7/31 anonim ***** válasza:
87%
Ha csak szexről szól a történet, akkor egyforma. Párkapcsolat, házasság inkább csak nővel. Azért írom, hogy inkább csak, mert a férfiak közt is volt egy, akivel el tudtam volna képzelni tartós párkapcsolatot.
2024. máj. 31. 08:27
 8/31 anonim ***** válasza:
100%

Csatlakozom:

.

Párkapcsolatot csak nővel. Férfival csak alkalmi szexet.

.

De a 2F 1L felállás is a kedvenceim egyike :)

2024. máj. 31. 16:04
 9/31 anonim ***** válasza:
100%
Csak maszturbálni szeretek fiúval.Orálra is volt példa, de az nem vonz annyira. Viszont kiverni másét, nagyon izgat!
2024. máj. 31. 17:07
 10/31 A kérdező kommentje:
4) attol meg biszex vagy,hogy a noiesseg vonz a ferfiakban is. Meg maga a penisz is vonz.
2024. jún. 1. 04:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!