Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jöttetek rá hogy a saját nemeteket (is) szeretitek?
No akkor nyugodt lehetsz, egy pedo nem fog 13-14 évest bámulni.
Rád is rád szállt a narancsköd...
Nem szállt rám a naracsköd, sőt utálom a narancsot (ha erted!)
De pont 13 éves voltam mikor egy vén bzi engem is "csak" bámulgatott, aztán egyszer csak elkapott... Szerencse, hogy nem tudottegerőszakolni.
Középsulis koromban csak csajokkal voltam. Szex közben sokszor megfogalmazódott bennem a kérdés, miért élvezik a csajok, hogy egy farok van a szájukban, puncijukban, és telepakolja friss anyaggal. Elmúltam húsz, amikor már annyira érdekelt, hogy milyen lehet a fasz másik oldalán lenni, hogy kipróbáltam. Nagyon jó volt. Sőt, jobb volt minden, mint amikor csajjal voltam.
A csajok azért megmaradtak, párkapcsolat csak csajjal, nővel.
Én egyre többször fantáziáltam róla, majd egyszer elhatároztam magam és kipróbáltam. Idővel megszűntek a gátlásaim és élvezem, ha sikerül valakivel találkoznom. Ma is csorog a nyálam, ha meglátok egy szép fiatal fickót...
Inkább a saját korosztályomhoz tartozókkal találkozok néha.
55/f
Bocsi kérdező!
#13 vagyok!
Nem trollkodni akartam! És a kerdeseddel, témáddal sincs semmi gond! Remélem kitudsz teljesedni!
Csak nem tudtam elmenni az egyik válaszoló mellett! Mert az, hogy valaki a saját beméhez vonzódik, azzal gond nincs abszolút!
De, ha valaki tiniket "bámulgat" mindegy milyen szexuális irányultságú az baj. Tudom nem ise kapcsolódik és ezért mégegyszer elnézest kernék! De feltörtek a rossz emlékek!
Bocsi!
Minden jót! Boldog életet!🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!