Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszopott a legjobb barátom, most mit csináljak?
A legjobb barátommal szobatársak vagyunk. Egymás előtt szoktunk átöltözni, egyikünk sem szégyenlős, és láttuk már rengetegszer egymást meztelenül.
Egyik reggel éppen vettem le az alsónadrágom, és persze, hogy akkor kellett felállnia. De nem igazán zavart. De amikor a szobatársam meglátta, azt mondta, hogy "Azta! Lehet, hogy fura kérdés lesz, de leszophatlak?"
Nagyon meglepődtem, konkrétan teljesen ledermedtem, és valamiért zavaromban azt válaszoltam, hogy igen.
Nem is tudtam már, hogy mi történik, nem voltam magamnál, csak némán néztem, ahogy csinálja.
Azóta nem tudom, mit csináljak. Furán érzem magam, még soha fel sem merült bennem, hogy egy fiú egyáltalán hozzám nyúljon.
19f
13# Erről most eszembe jutott egy szóvicc... Tudjátok hogy hívják a kitalált szextörténeteket....?
Kamuszutra... 🙄🙄
Szerintem meg nem kéne elbagatelizálni a kérdést. Miért nehéz azt elhinni, hogy valaki zavarában igent mond? És azt hogy ő esetleg nem akarja, csak sodródik a hirtelen kialakult helyzettel? Nagyon furcsák az itteni reakciók, mintha mindennek a szexről kéne szólnia, korlátok nélkül.
Kérdező, ha ez neked nem fér bele, és rossz érzésed volt tőle, akkor jövőre 2x is megnézném, hogy ki lesz a szobatársam, illetve úgy látszik, nem lehet ilyen lazán mászkálni a másik előtt, mert "megkíván".
Ha ez felkavart, igenis mondhatsz nemet, és kiállítász magadért, a te tested, te rendelkezel felette, nincs másnak beleszólása. Sajnálom, hogy ennyire állatias lett az emberek viselkedése, lassan már a hetero, normális keretek között élni akaró emberek lesznek kisebbségben/kirekesztve.
Ha élvezted és szeretnéd, és nincs benned ellenérzés, olyan kapcsolatba ne vidd bele, ahol tétje van, hanem inkább keress erre valakit, aki hasonlóan gondolkodik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!