Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem igzat fel ha egy ilyen fiút látok?
Figyelt kérdés
Mutatok példát mire értem
Nehany rajz meg ember csak mert most igy hirtelen nem talaltam
Hat most epp nem talaltam egyet sem csak ezeket de gondolom ertitek mire gondolok nem?
Meg az is nagyon felizgat amikor egy fiun feszul a boxer es a combjanal a feszulesbe ilyen vonalakat hagy a boxer mutatom
Meg amikor nike vagy adidas vagy barmilyen ilyesmi melegitot hord egy fiu es feszul a laban amikor egy gym fiu hordja es a combjanal feszul vagy ki van dudorodva neki ezek is nagyon
Vagy ha egy fiut meglatok boxerbe
Vagy ha egy fiu a karjait felemeli felmeztelen az nagyon, mutatom
Meg csinaltam most par kepet Ai val
Amikor igy csinal ez is nagyon
2024. ápr. 26. 13:59
11/11 anonim válasza:
Igen, pont az ilyen sracok jonnek be!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!