Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi srácok az gáz ha én csak azt akarom hogy csak engem kényeztessenek?
Figyelt kérdés
Tehát ha az én fenekem tabu és orálisan se akarom a másikat kényeztetni?2023. szept. 26. 13:20
2/27 anonim válasza:
én is így vagyok vele pont, nőkkel bármit, srácokkal max engedem hogy leszopjanak. Mert az élvezem.
4/27 anonim válasza:
Miért fáj az igazság? Aki nem akar kölcsönösséget, viszonzást, az mind egoista nárcisztikus.
5/27 anonim válasza:
A férjem is csak a szopást szeretné kipróbálni. Ő akar leszopni egy férfit viszonzás nélkül. Semmi mást. Ha összejön neki, hagyom, hogy kipróbálja.
6/27 sandrisbp válasza:
Nekem pont megfelelnél így is :)
7/27 anonim válasza:
Nem gaz, vannak fiuk akik csak erre vagynak, köztük enis. Nem akarnek viszonzast.
De magamnak lehet vernem közbe.
Viszont csak olyan sraccal lennek aki hasonlo mint en, apolt es borotvalja a farkat
8/27 anonim válasza:
Nem, én pont a fordítottjára vágyom, csak szopni akarok
9/27 anonim válasza:
Sztem vagyunk páran akik pont hozzád hasonlót keresünk. Nekem is elég ha csak szophatok.
10/27 anonim válasza:
Igazából nem gáz, ha pl. olyanban meg lehetne egyezni, hogy csak is kizárólag én szophassalak cserébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!