Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi srácok az gáz ha én csak azt akarom hogy csak engem kényeztessenek?
Többször volt már ilyen kérdés, igen, egy csomóan kényeztetik a másikat, akár viszonzás bnélkül, sőt, számos biszex passzív
eleve nem is szereti, ha viszonozzák (ne nyúljanak a farkához).
Én egy kicsit rugalmasabb passzív vagyuk: uni/passzív, végül is lehetek pasi szerepben is, de szopni vágyom nagyon, akár viszonzás nélkül, sőt, inkább nőktől szeretem, ha leszopnak, nem annyira pasitól, bár egyeéntől függ. Egymás egyidejű leszopása érdekes lehet, abban benne volnék, meg abban, hogy nyalják az ánuszomat.
Azonban, ha valaki csak annyit kér, hogy szopjam le, és szimpatikus az illető, ezer örömmel leszopom viszonzás nélkül, de csakis gumi nélkül, mivel a g3cire is vágyom. A többi aktus meg opcionális részemről. Privi jöhet is akár, főleg autósok, autóban szívesen csinálom.
Szerintem nem baj.
Én régóta keresek egy ilyen férfit akinek ez is elég, hogy csak őt orálozzák. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!