Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Bi srácok az gáz ha én csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bi srácok az gáz ha én csak azt akarom hogy csak engem kényeztessenek?

Figyelt kérdés
Tehát ha az én fenekem tabu és orálisan se akarom a másikat kényeztetni?

2023. szept. 26. 13:20
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
82%
Sok ilyen srácot és férfit ismerek, és nekik is megvan az a körük akikkel jól elvannak. Sok srác és férfi csak szopni szeret, és a full passzívak is csak azt szeretik ha a seggüket kúrják.
2023. szept. 26. 18:03
 12/27 anonim ***** válasza:
82%

Többször volt már ilyen kérdés, igen, egy csomóan kényeztetik a másikat, akár viszonzás bnélkül, sőt, számos biszex passzív

eleve nem is szereti, ha viszonozzák (ne nyúljanak a farkához).

Én egy kicsit rugalmasabb passzív vagyuk: uni/passzív, végül is lehetek pasi szerepben is, de szopni vágyom nagyon, akár viszonzás nélkül, sőt, inkább nőktől szeretem, ha leszopnak, nem annyira pasitól, bár egyeéntől függ. Egymás egyidejű leszopása érdekes lehet, abban benne volnék, meg abban, hogy nyalják az ánuszomat.

Azonban, ha valaki csak annyit kér, hogy szopjam le, és szimpatikus az illető, ezer örömmel leszopom viszonzás nélkül, de csakis gumi nélkül, mivel a g3cire is vágyom. A többi aktus meg opcionális részemről. Privi jöhet is akár, főleg autósok, autóban szívesen csinálom.

2023. szept. 26. 20:47
 13/27 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem nem baj.

Én régóta keresek egy ilyen férfit akinek ez is elég, hogy csak őt orálozzák. :)

2023. szept. 27. 08:57
 14/27 anonim ***** válasza:
86%
Nekem ilyen lenne a megfelelő partner
2023. szept. 27. 08:58
 15/27 anonim ***** válasza:
88%
Én csak orálra keresek srácokat akik szívesen egyoldalúan szopnak. Viszont én meg szívesen kiverném a farkukat utánna.
2023. szept. 27. 10:38
 16/27 anonim ***** válasza:
86%
Én ilyet keresek.
2023. szept. 27. 12:01
 17/27 anonim ***** válasza:
Mennyi passzív egy rakáson... :D
2023. szept. 27. 20:56
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ezzel semmi probléma. Én mindkét oldalt kipróbálnám fiatal, átlagos testalkatú sráccal, de akár csak az egyiket is. Az se baj, ha még sosem csinálta, legalább nem zavarná a bénázás.
2023. szept. 27. 21:28
 19/27 A kérdező kommentje:
Én ilyen vagyok! Ha akar valaki írhat …
2023. szept. 28. 00:30
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező akkor te olyan vagy akit csak le kell orálozni? :)
2023. szept. 28. 01:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!