Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Bi srácok az gáz ha csak azt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bi srácok az gáz ha csak azt akarja valaki, hogy őt kényeztessék?

Figyelt kérdés
Tehát az a gondolat nem mozgat, hogy én pl orálozzak vagy dugjanak, de forditva igen.

2022. febr. 24. 09:40
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Tehát csak azt szeretnéd ha téged szopnának le és te dughatnál meg mást viszonzás nélkül? Azt, hogy gáz-e nem posztom megállapítani, ezt magadban kell eldöntened (lehet, hogy már annak is gondolod, ha feltetted a kérdést), ugyanakkor sokan vannak akik csak szopnának szívesen és megdugatnák magukat, szóval mindenképp található partner erre is.

Én például csak szopásig megyek el, oda-vissza, dugni sosem dugnék, vagy dugatnám meg magam. Én nem tartom ezt gáznak, lehet valaki igen. Nekem ennyi fér bele.

28/F

2022. febr. 24. 09:46
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Kérdező! Van rá jelentkező? Ha nem, itt vagyok🤪
2022. febr. 24. 13:36
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Pont ilyen vagyok
2022. febr. 24. 16:16
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

én még szűz pasi vagyok (tehát nem voltam még férfival) de én pont azt akarom csinálni amit te elképzelsz :D

én lennék a passzív :P

bevinném az aktívot a zuhany alá és ott leszopnám, miközben jönne ránk a forró víz

utána ő lefeküdne az ágyra hanyat, én pedig rámásznék és ráülnék a farkára és addig lovagolnám ameddig el nem élvezünk

ennyi ...így tervezem az első szexemet és férfival :P

2022. febr. 24. 18:55
 5/5 anonim ***** válasza:
35eves Győr passzív
2022. márc. 21. 02:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!