Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi srácok az gáz ha csak azt akarja valaki, hogy őt kényeztessék?
Tehát csak azt szeretnéd ha téged szopnának le és te dughatnál meg mást viszonzás nélkül? Azt, hogy gáz-e nem posztom megállapítani, ezt magadban kell eldöntened (lehet, hogy már annak is gondolod, ha feltetted a kérdést), ugyanakkor sokan vannak akik csak szopnának szívesen és megdugatnák magukat, szóval mindenképp található partner erre is.
Én például csak szopásig megyek el, oda-vissza, dugni sosem dugnék, vagy dugatnám meg magam. Én nem tartom ezt gáznak, lehet valaki igen. Nekem ennyi fér bele.
28/F
én még szűz pasi vagyok (tehát nem voltam még férfival) de én pont azt akarom csinálni amit te elképzelsz :D
én lennék a passzív :P
bevinném az aktívot a zuhany alá és ott leszopnám, miközben jönne ránk a forró víz
utána ő lefeküdne az ágyra hanyat, én pedig rámásznék és ráülnék a farkára és addig lovagolnám ameddig el nem élvezünk
ennyi ...így tervezem az első szexemet és férfival :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!