Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszex vagy meleg srácok!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex vagy meleg srácok! Hogyan tudom jelezni a kinézetemen, hogy engem is érdekelnek a férfiak?

Figyelt kérdés

Nem tudom milyen csodára számítok, de gondoltam kiírom a kérdést, hátha olvasok valami ötletest.

Valami olyan lenne jó, ami nem ordítja magáról a dolgot, de a jelet leadja.

Nehéz bi/meleg férfiakat megismernem, hátha így jobban vonzom a srácokat.

22/F/Bi

2023. okt. 23. 17:32
 1/7 anonim ***** válasza:
90%
Erre én is kíváncsi lennék!
2023. okt. 23. 18:22
 2/7 anonim ***** válasza:
90%
Sehogy, főleg a mai világban a sok gyöngysoros heteró srác között. :D Maximum valami nagyon apró szivárványos kiegészítővel de azt sem igazán ajánlom.
2023. okt. 23. 19:16
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szivárványos karkötő, jobb ötletem sajnos nincs. Nem tudok titkos jelről, kiegészítőről, aminek lenne ilyen jelentése.
2023. okt. 23. 23:27
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is a szivárvány jelre tudok gondolni, viszont kérdés az is: titokban vagy biszex? Vagy pedig nem gond számodra, ha bárki megtudja rólad?
2023. okt. 24. 17:02
 5/7 anonim ***** válasza:
73%
Olvastam egy olyat valahol, hogy a biszexek kockás flanelinget hordanak gyakran és vesznek gyűrűt. Nem igaz persze teljes általánosan, de lehet benne vmi. Egyébként arra tudok még gondolni h unblokk igényesen, ízlésesen öltözöl, nagyon odafigyelsz hogy mik illenek össze stb, az nem erős jel, mert heterok is igényesen öltözködnek sokszor, de a semminél több
2023. okt. 24. 21:22
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ilyen jel kérdező, regisztrálj fel tinderre/grindrre/romeora/eropolisra és keress partnereket ott.
2023. okt. 25. 07:51
 7/7 anonim ***** válasza:
54%

#5 bocsi, de önellentmondásos, amit írtál. Valamint téves elképzelésre alapzó. Ennyi erővel a hasadra is üthettél volna.

A kockás ing, vagy az igényes öltözet...??

Kb 1970-2000 között hatalmas rétegdivat volt az úgynevezett szakadt/csöves (azaz rocker) kultúra, ennek volt a tipikus öltözete a kockás ing, farmernadrággal. (A bőrszerkó meg aztán a virágzó metalkultúráé.)

A mai középkorúak (és idősebbek) egy része még mindig emiatt hordja időnként.

Ami, valljuk be, a kockásinges viselet mint olyan, az átlagos kinézet mellett teszi le a voksát, nem pedig az igényes mellé.

Most akkor vagy kockás, vagy igényes.

A kockás meg eleve retro divat, nem pedig szexuális orientációt jelző viselet. Gyűrű... na ja, biszexek esetén... Tudod, hány olyan biszex féfi van, aki házas? Ergo, sokuk hordja is a jeggyűrűt.

2023. okt. 26. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!