Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex vagy meleg srácok! Hogyan tudom jelezni a kinézetemen, hogy engem is érdekelnek a férfiak?
Nem tudom milyen csodára számítok, de gondoltam kiírom a kérdést, hátha olvasok valami ötletest.
Valami olyan lenne jó, ami nem ordítja magáról a dolgot, de a jelet leadja.
Nehéz bi/meleg férfiakat megismernem, hátha így jobban vonzom a srácokat.
22/F/Bi
#5 bocsi, de önellentmondásos, amit írtál. Valamint téves elképzelésre alapzó. Ennyi erővel a hasadra is üthettél volna.
A kockás ing, vagy az igényes öltözet...??
Kb 1970-2000 között hatalmas rétegdivat volt az úgynevezett szakadt/csöves (azaz rocker) kultúra, ennek volt a tipikus öltözete a kockás ing, farmernadrággal. (A bőrszerkó meg aztán a virágzó metalkultúráé.)
A mai középkorúak (és idősebbek) egy része még mindig emiatt hordja időnként.
Ami, valljuk be, a kockásinges viselet mint olyan, az átlagos kinézet mellett teszi le a voksát, nem pedig az igényes mellé.
Most akkor vagy kockás, vagy igényes.
A kockás meg eleve retro divat, nem pedig szexuális orientációt jelző viselet. Gyűrű... na ja, biszexek esetén... Tudod, hány olyan biszex féfi van, aki házas? Ergo, sokuk hordja is a jeggyűrűt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!