Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bisex fiúk! Veletek is sokszor előfordul hogy hetero fiúk tetszenek meg?
Szeretnék kicsit bisex fiúakkal beszélgetni erről.
Tudja a család és barátok?
Hogy fogadták?
Hol ismerkedtek?
Sokszor előfordul az hogy hetero fiúk tetszenek meg nektek?
Mert én már évek óta próbálnék ismerkedni, de korlátozott dolgok érdekelnének csak fiúval.
Ezentúl a legnagyobb probléma hogy szinte mindig hetero fiúkhoz vonzódom.
Előfordul az ilyesmi.
Én nem verem nagydobra a biszexualitásomat.
Igen, elég óvatosan kell közeledni.
Rólam sem tudja a család, sem ismerősök (remélem ! ) ezért leginkább a neten keresek erre partnert. Vagy néha előfordul, hogy fürdőben, szaunában, nudin akad alkalmi ismerettség.Majd barátság extrákkal.
Volt olyan, aki tetszett, de nem mertem közeledni, biztosra vettem, hogy 100% hetero a srác. Végül Ő jött utánam a zuhanyzóba és rámarkolt a farkamra..
Sajnos, már túl vagyok a kívánatos koron a magam 68 évével.
#6 vagyok
Nekem tudja a csaladom, barataim... Merfoldekkel jobban erzem magam miota elmondtam. Egyedul a lanyokkal nehezebb igy az ismerkedes, marmint komolyabb kapcsolatra. De inkabb leszek olyannal, aki elfogad.
Es igen, szoktak tetszeni a hetero fiuk is, de probalok nem szexualisan rajuk nezni. Sok biszex/meleg sracnak amol,an fetis hogy hetero fiukat fuzzon be, persze tudjuk melyen hogy ha sikerult, valojaban nem azok. 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!