Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Magyarországon mennyire elterjedt a körülmetélés? Kinek miért kellett?
Figyelt kérdés
2024. ápr. 24. 08:46
11/16 anonim válasza:
Mégse miliméterek. Láttam már olyat is.
12/16 anonim válasza:
En nem vagyok metélt, de kinőttem a fitymámat. Kamaszkorom óta szabadon van a makkom, 40 vagyok, sajnos mar érzékerlenebb a makkom, mint fiatalon.
14/16 anonim válasza:
Az itthoni gyakoriságáról nem tudok véleményt mondani, de gondolom, hogy sokkal több az, aki nincs körülmetélve.
Engem "Induratio penis plastica" kór miatt, tudtom nélkül metéltek körül. (A kór jelei: általában 45 év fölötti férfiaknál gyakori, amikor a barlangos testek megtelítődnek elmeszesedett anyaggal, tehát a vér nem tud beáramlani a barlangos testekbe, merevedéskor kissé fáj és enyhén elajlik a hímvessző). Valóban, a meztelen makk eleinte érzékenyebb, később rendbe jön (Marad kissé érzéketlen? Nem tapasztaltam). A sújtott barlangos testet kioperálták és a combomból kivett érrel helyettesítették. A szex nem lett a régi, de megmaradt.
16/16 anonim válasza:
Azt nem tudom, milyen gyakori hazánkban. A wiki szerint 20 % alatt van, de ez nem sokat mond. Nekem 13 éves koromban végezték el, fitymaszűkület miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!