Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Srácok, BI kapcsolatban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szaab89 kérdése:

Srácok, BI kapcsolatban kölcsönös orál gumi nélkül (akár szájba élvezéssel) Milyen veszélyeket rejthet magában, egészséges férfiak között az aktus?

Figyelt kérdés
2024. ápr. 22. 14:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha van megbízható, egészséges partner, nincs gond, viszont ha ez nem így van, gumi nélkül csak a komplett STD szűrés eredménye után.
2024. ápr. 29. 14:10
 12/16 anonim ***** válasza:
Nekem minden héten vannak visszatérő orál partnerek, mindet leszopom, van, amelyiket egy délután vagy este alatt többször is. Ha egészséges vagy és egészségesek a partnereid, akkor semmi veszélye nincs.
2024. máj. 7. 10:16
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

#12 Azt szerintem senki se vitatja, hogy egészséges embertől nem lehet elkapni fertőzést, csak azt áruldd el, hogy te honnan tudod, hogy a másik egészséges-e? Bemondás alapján nem jó, mert lehet, hogy a partner nem is tud róla, hogy van valami baja, vagy lehet, hogy nem őszinte.

Amúgy irigyellek, hogy te ezt ilyen szabadon meg tudod/mered élni, biztos jó lehet!

2024. máj. 7. 11:07
 14/16 anonim válasza:
100%
Teljesen egyetértek a 11-es hozzászólással, válasszal.
2024. máj. 8. 18:54
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Addig érthető minden, hogy fő az egészség. Vannak, akik orvosi papírt kérnek a másik férfitől, mielőtt leszopnák. Nincs ezzel semmi baj, de...!

Mi biszex férfiak attól vagyunk biszexek, hogy mindkét nemmel szexelünk. Most tegye fel a kezét az a férfi, aki, ha nővel jön össze egy kis mókára, puncinyalásra, kér a nőtől igazolást arról, hogy ott lenn teljesen egészséges, maradjunk csak az orális szexnél, és nyalás közben nem fog elkapni semmit. Ugyanúgy el lehet kapni mindenféle betegséget, mint szopás közben.

Tehát, ki az, aki a férfitől és a nőtől is igazolást kér az egészségéről, mielőtt elkezdi orálisan kényeztetni?

Ja, el ne felejtsem, lehet lepontozni!

2024. máj. 9. 09:24
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Én is nagyon sok srác előtt nyitottam már ki a számat.
2024. máj. 9. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!