Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiukent törtent mar veled olyan hogy egy haverodat megkivantad?
Velem a hetvegen törtent meg es azota nem tudom mit kene tegyek ezzel az erzessel.
Baratnömmel, haverommal meg annak a baratnöjevel voltunk 4esbe welnessezni es miközbe a lanyok lementek fürdeni mi haverommal fent maradtunk a szobaba es ott törtentek dolgok.
Azota nem tudom mit kezdjek ezzel.
Szeretem baratnöm.
Valaki valami jo tanacs?
A jo tanacsom, hogy mondjatok el nekik, itt is volt egy pasi ski elmodnta a baratnojenek es megengedte nekik hogy szopjak egymast, ha nem gyakran csinaljak. Lehet lazan veszik a noitek. Bar igaz ennek a szzotinal meg nem volt megcsalas, mint nalatok( vagyis erre utalsz sejtelmesen)
Bar az tenyleg fura, hogy most jott ratok a felismeres. Romantikus hetvege a "szerelmeitekkel", kulonleges alkalom erre s haverod farkara vagy raallva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!