Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy esne ha a párod bejelentené, hogy ma este xy-nál alszik örömszerzés céljából, mert megkívánták egymást? Miért akadnál ki?
Sokan élnek nyitott kapcsolatban, a többi valószínűleg el sem hinné, de mikor igen, őrjöngene, szakítani akarna, akkor haza se jöjjön a másik.
Le tudnátok írni hogy ez miért zavarba ennyire? Sokan csalják a párjukat, nem győzik elhazudni, eltitkolni, mivel tudják, hogy ez a hiszti lesz a vége? Miért ne lehetne legalább a másik őszinteségét értékelni?
A monogám kapcsolatot részesítem előnyben. Ettől függetlenül, ha feleségem a barátnőjével szeretne nyalakodni, aludni, nem gördítenék akadályt elé. P**át nem tudok neki adni, ahogy ő se tud nekem f***t. Így közölném vele, hogy én még megyek pasizni.
Lehet lepontozni!
Ha én nem kefélek félre ő se tegye.
Ha xy-lány akkor miért nem hármasozunk?
Ha faszi akkor velem mi a baj? van szája ne csak veszekedésre hasznalja!
Van valami amit nem kap meg Ithon akkor oké, megyek és én nézem.! Semmi probléma.
Ha ott akar tölteni egy egész estét egyedül, vigye a Mosást is.
De ezzel tisztába van párom.
Így voltunk már hármasozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!