Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiukent törtent mar veled olyan hogy egy haverodat megkivantad?
Figyelt kérdés
Velem a hetvegen törtent meg es azota nem tudom mit kene tegyek ezzel az erzessel.
Baratnömmel, haverommal meg annak a baratnöjevel voltunk 4esbe welnessezni es miközbe a lanyok lementek fürdeni mi haverommal fent maradtunk a szobaba es ott törtentek dolgok.
Azota nem tudom mit kezdjek ezzel.
Szeretem baratnöm.
Valaki valami jo tanacs?
ápr. 17. 19:23
2/32 A kérdező kommentje:
Hat ezt max privatban meselnem el.
Irj ha gondolod.
ápr. 17. 19:54
3/32 anonim válasza:
Szereted te a barátnőd egy luf.szt, ha meg szó szerint az arca előtt p.f.tlanúl b.z.lsz a másik díszpintyel. Jó tanács! Ásd el magad, de előtte legyél annyira gerinces hogy ez felvázolod a lánynak, hogy mielőtt szexeltetek, máshol is járt a bréd!
4/32 anonim válasza:
Volt már, hogy megkívántam, de sajnos nem történt semmi. Ti legalább megtettétek.
5/32 anonim válasza:
Megírhatod hogy mi volt nekem is eskü hogy érdekel a történet…
6/32 anonim válasza:
Nekem volt olyan hogy megkívantam de nem történt semmi nem mondtam el neki. Szerintem nem lett volna benne.
8/32 anonim válasza:
Úgyis anonim az oldal. Nem fogjuk megtudni, hogy kik vagytok, de azért kíváncsiak vagyunk, na :)
Le lehet írni. Nem leszünk rosszabb vagy jobb véleménnyel rólad, bármi is történt.
De, ha így nem szeretnéd, akkor nekem is leírhatnád privátba. Talán utána jobban tudok válaszolni.
9/32 anonim válasza:
volt mar igen, lattam meztelenul is de sajnos nem tortent vele semmi
10/32 anonim válasza:
Volt ilyen, de mert heterónak mondta magát, békén hagytam. Később ő nyitott felém. Először csak megszopatott, majd később minden megtörtént, ami két pasi között megtörténhet az ágyban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!