Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Fiukent törtent mar veled...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiukent törtent mar veled olyan hogy egy haverodat megkivantad?

Figyelt kérdés

Velem a hetvegen törtent meg es azota nem tudom mit kene tegyek ezzel az erzessel.

Baratnömmel, haverommal meg annak a baratnöjevel voltunk 4esbe welnessezni es miközbe a lanyok lementek fürdeni mi haverommal fent maradtunk a szobaba es ott törtentek dolgok.

Azota nem tudom mit kezdjek ezzel.

Szeretem baratnöm.

Valaki valami jo tanacs?

2024. ápr. 17. 19:23
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
100%
Milyen dolgok történtek? Elmeséled?
2024. ápr. 17. 19:48
 2/32 A kérdező kommentje:

Hat ezt max privatban meselnem el.

Irj ha gondolod.

2024. ápr. 17. 19:54
 3/32 anonim ***** válasza:
26%
Szereted te a barátnőd egy luf.szt, ha meg szó szerint az arca előtt p.f.tlanúl b.z.lsz a másik díszpintyel. Jó tanács! Ásd el magad, de előtte legyél annyira gerinces hogy ez felvázolod a lánynak, hogy mielőtt szexeltetek, máshol is járt a bréd!
2024. ápr. 17. 20:42
 4/32 anonim ***** válasza:
61%
Volt már, hogy megkívántam, de sajnos nem történt semmi. Ti legalább megtettétek.
2024. ápr. 17. 23:10
 5/32 anonim ***** válasza:
100%
Megírhatod hogy mi volt nekem is eskü hogy érdekel a történet…
2024. ápr. 18. 22:12
 6/32 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt olyan hogy megkívantam de nem történt semmi nem mondtam el neki. Szerintem nem lett volna benne.
2024. ápr. 19. 06:51
 7/32 anonim ***** válasza:
100%
Elmondod, mik történtek?
2024. ápr. 19. 14:35
 8/32 anonim ***** válasza:
78%

Úgyis anonim az oldal. Nem fogjuk megtudni, hogy kik vagytok, de azért kíváncsiak vagyunk, na :)

Le lehet írni. Nem leszünk rosszabb vagy jobb véleménnyel rólad, bármi is történt.

De, ha így nem szeretnéd, akkor nekem is leírhatnád privátba. Talán utána jobban tudok válaszolni.

2024. ápr. 19. 22:42
 9/32 anonim ***** válasza:
100%
volt mar igen, lattam meztelenul is de sajnos nem tortent vele semmi
2024. ápr. 22. 10:16
 10/32 anonim ***** válasza:
58%
Volt ilyen, de mert heterónak mondta magát, békén hagytam. Később ő nyitott felém. Először csak megszopatott, majd később minden megtörtént, ami két pasi között megtörténhet az ágyban.
2024. ápr. 23. 08:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!