Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két férfi és egy nő szexuális felállásban a két férfi estében esetleg lehetnek melegek anélkül hogy tudnának róla? Úgy általában akik ezt a felállást választják, azért választják mert melegek ?
Igen, a 8-asnak, és a 9-esnek igaza van kérdező!
3-as vagyok, ha féltékeny lennék, nem mennék bele ilyenbe.
Ha meg megnyerte hadd vigye, mert akkor vinné más is, nem kell ehhez a hármas!
Igen! Hiába tagadják hogy ők bizony nem biszexek vagy melegek.
Ismerek személyesen is olyan fiút, aki nem a csajra izgult hanem az adott szituáciora.
Nem tudom eldönteni melyik a legrosszabb az ha a legjobb haverom pucér testét, seggét, FARKÁT láttom vagy egy idegenét.🤔 de egy a lényeg aki benne van ebben a threesomeba az nem 100%-ig hetero.
#13 De itt nem arrol van szó hogy majd oda nyulkál e a fiu a masiknak😅
Hanem alap járaton nem nézzem a legjobb haverom elélvezését, meg a többi sz*x dolog.
Tudod azt meg értenem ha az egyik fiunak meg volt utana meg a masiknak nem pedig egyszerre.
Gondolj bele a csaj szopja a haverod, te pedig utaná csokolozol vele.🤔 és stb..
Hadjuk sztm ezt az egészet hogy "jajj ha oda érne eltörném a kezét".
Nem bántom a melegeket, de itt azza kérdés ki mit gondol erről a hármasról.
Én személy szerint őszintén 2 embert ismerek az egyik meleg a másik pedig biszex fiu volt.
#14 rendszeres swinger és privát parti látogatóként nem kettő, hanem sok tucat embert ismerek, s megszámolni nem tudnám hány többeshez volt eddig szerencsém. Elvétve volt köztük kakukktojás.
S a többségében nincs csók, nem csókolózni, meg ölelkezni mész hanem a nettó szexet, élvezeteket hajtja mindenki.
Ezzel együtt NEM mindenkinek való a többes, még a pasik közül sem! Akit zavar, hogy más pasi is ott van az ne csinálja inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!