Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két biszex férfi egy nő felállásban mi az, amit kipróbáltatok, kipróbálnátok?
Figyelt kérdés
2020. dec. 6. 10:49
2/15 anonim válasza:
Kipróbálnám, hogy a nő és a férfi orálozik rajtam.
3/15 anonim válasza:
Egy párhoz a pasi örömére csatlakoznék. :)
4/15 anonim válasza:
Kiprobálnám, hogy észre veszik-e, ha lelépek csendben!!!!
5/15 anonim válasza:
En kenyeztetnem a fiut is es szexelnek a lannyal, nagy vagyam ezt kiprobalni,19 bi f
6/15 anonim válasza:
Mindent, amire az előzetes megbeszélésen azt mondtuk mind a hárman, hogy mehet. Voltam ilyen hármasban, és mindenki csinálhatott mindenkivel mindent. Egy tabu volt, a nő popsija. Nem egyezett bele, hogy azt is megdugtuk, így az kimaradt.
7/15 anonim válasza:
A csók-szopás-nyalás-dugás vonalon szinte mindent (seggnyalást nem).
8/15 Bacardiboykvar válasza:
Biszex hármasban az orális dolgok, amik bejönnek pasival. A hölggyel természetesen minden. Egyszer volt alkalmam ilyen hármasban lenni, azóta is olyan nőt keresek páromnak, aki elfogadja, az enyhe biszexualitásomat.
9/15 anonim válasza:
Hölggyel bármit. Pasival az orált oda-vissza (bár inkább én szopnám őt) + talán anál, de ez attól függ hogy mennyire tudnék ellazulni.
10/15 anonim válasza:
Nyalnám a nő talpát, miközben ők elvannak egymással. Ha szép, a férfiét is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!