Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két férfi és egy nő szexuális felállásban a két férfi estében esetleg lehetnek melegek anélkül hogy tudnának róla? Úgy általában akik ezt a felállást választják, azért választják mert melegek ?
Könnyű észrevenni ha a többes buliban "kakukktojás" van, téged figyel nem a csajt.
A swingerekben a ffi biszexualitást nem tolerálják, mert zavarná az ott lévő pasikat. A többesek 99%-ában full heteró pasik vannak.
Nekem semleges a másik pasi!
Én pusztán szeretem látni a partnerem, ahogy elbánik két farokkal, és élvezi a szitut.
Plussz sosem szopott még úgy nő, mint amikor dugják hátulról!!!
Van bőven tapasztalatom ebben a felállásban, a másik pasi érdekel a legkevésbé!
36/F
1-es válaszolónak
…mert még magának sem vallja be hogy homoszexuális ? 🤷♀️
3-as válaszoló
Miért nem vagy féltékeny? Nem jutott olyan eszedbe olyan sosem, hogy a partnerednek megtetszik a másik férfi és a hátad mögött folytatnak majd kapcsolatot ? Csak úgy kíváncsiságból kérdezem 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!