Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Helo lányom most vallotta be...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Helo lányom most vallotta be hogy bisexuális és nem tudom hogy reagáljak rá ti hogy reagálnátok mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

#biszexualitás #gondolat #Szuloi problemak
márc. 8. 12:49
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Fiam meleg. Mikor elmondta én addigra már sejtettem. Sírtam egy sort aztán odamentem hozzá szorosan átöleltem, megpusziltam és azt mondtam, hogy nagyon szeretem. És, hogy csak az ő boldogsága fontos számomra. Ennek 3 éve. 100% ban elfogadom. Nagyon szeretem ettől ő ugyan úgy a gyermekem. A viszonyunk pedig nagyon jó, megbízik bennem.
márc. 8. 14:21
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöd meg neki, hogy ennyire megbízik benned, hogy elmondja.
márc. 8. 14:39
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Először is ez tényleg egy nagyon jó dolog hogy elmondta, ezek szerint normális a kapcsolatotok.

Az hogy biszexuális, az manapság már elég elfogadott dolog. Egyébként pedig nem hinném hogy ezt annyira nagyon kiplakátolná bárhová, hogy bármilyen vadidegen embertől megjegyzést kapna.

Én ezt annyira nem nevezném rossznak. Ha teljesen meleg lenne, akkor aggódnék, de csak annyiban, hogy a környezete mit szólna hozzá, nem e bántanák e miatt. Én mint szülő azt mondom ez még a legjobb dolog.

márc. 8. 14:57
 14/22 gabor49 ***** válasza:
100%
az o dolga nem szólnék semmit
márc. 9. 04:48
 15/22 anonim ***** válasza:
50%
Erről nem ő tehet. A lányokhoz vonzódik és kész. Van ennél rosszabb is. Képzeld el, ha a fiad bevallaná, hogy b*zi. Azon már jobban ki lennék akadva. De persze az ő dolga.
márc. 9. 09:55
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

#15 Mi a különbség? 🙄

Mindkettő esetében is a saját neme jön be

márc. 9. 17:37
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

16:

Te nem hallottál arról, hogy a férfi és a női homoszexualitásnak különbözik a megítélése?

Szerintem érdekes lenne végiggondolni, hogy ez miért van. De az tény, hogy így van.

(És esetleg mielőtt elmaradott, homofóbnak minősítenél, jelezném, hogy csupán rámutattam a jelenségre, hogy van különbség a két nem homoszexualitásának átlagos megítélésében.)

márc. 9. 18:17
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
nem kéne legyen (16 voltam)
márc. 9. 20:44
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
#16-os: Az a különbség, hogy ő lánnyal is összejönne és én férfi szemmel nézem ugye és ezért nem tűnik durvának, ugye ez logikus. Ha úgy vesszük ez a fiúknál is ugyanaz végeredményben, de férfiként belegondolni, hogy a fiam egy másik sráccal csinálja... hát. Nem tudom, nekem undorítóbb. De nyomatékosítom, hogy ezt a férfi énem mondatja velem. A leszbikusságot jobban elfogadja egs férfi, mint ha két csávó lenne együtt. Nem vagyok apa, szóval nem tudom hogyan reagálnék.
márc. 10. 09:38
 20/22 anonim ***** válasza:
0%
Tanulj meg írni, aztán kérj tőle elnézést, hogy nem segítettél a magyar háziban.
márc. 14. 18:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!