Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helo lányom most vallotta be hogy bisexuális és nem tudom hogy reagáljak rá ti hogy reagálnátok mit gondoltok erről?
Először is ez tényleg egy nagyon jó dolog hogy elmondta, ezek szerint normális a kapcsolatotok.
Az hogy biszexuális, az manapság már elég elfogadott dolog. Egyébként pedig nem hinném hogy ezt annyira nagyon kiplakátolná bárhová, hogy bármilyen vadidegen embertől megjegyzést kapna.
Én ezt annyira nem nevezném rossznak. Ha teljesen meleg lenne, akkor aggódnék, de csak annyiban, hogy a környezete mit szólna hozzá, nem e bántanák e miatt. Én mint szülő azt mondom ez még a legjobb dolog.
#15 Mi a különbség? 🙄
Mindkettő esetében is a saját neme jön be
16:
Te nem hallottál arról, hogy a férfi és a női homoszexualitásnak különbözik a megítélése?
Szerintem érdekes lenne végiggondolni, hogy ez miért van. De az tény, hogy így van.
(És esetleg mielőtt elmaradott, homofóbnak minősítenél, jelezném, hogy csupán rámutattam a jelenségre, hogy van különbség a két nem homoszexualitásának átlagos megítélésében.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!