Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Fiuk, ti mit szolnatok hozza...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk, ti mit szolnatok hozza ha egy fiu haverotok atöltözne elöttetek es latnatok hogy nöi bugyi van rajta? hogy reagalnatok?

Figyelt kérdés
2023. máj. 23. 16:51
 1/8 anonim válasza:
100%
Ha a barátom lenne, akkor kinevetném (mert ilyen a humorunk), majd megkérdezném, hogy most ez egy prank-e. Ha nemmel válaszolna akkor valószínűleg a barátja maradnék (csak legjobb barátnál), de ha ismeretlen lenne akkor távolodnék tőlle.
2023. máj. 23. 16:58
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Tisztes távolságot tartanék.
2023. máj. 23. 17:30
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy biszexet, meleget nem érdekelné, de egy heteró elég furán nézne az tuti.
2023. máj. 23. 17:34
 4/8 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem felálna rá😁
2023. máj. 24. 09:48
 5/8 anonim ***** válasza:
68%
Én semmit,de engem már láttak meg úgy,kinevettek
2023. máj. 24. 10:47
 6/8 anonim ***** válasza:
68%
Megkérdezném, hogy szeret-e crossdressingelni, vagy csak kényelmeebb a női bugyi. Ha jó a segge, akkor mindezt álló farokkal. :D
2023. máj. 24. 17:09
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Miután kiröhögtem magam, megkérdezném milyen fogadást bukott be
2023. máj. 24. 17:27
 8/8 anonim ***** válasza:
75%
Megkérdezném én is hogy crossdresser e. Remélem igen, így mindketten vehetnénk fel valamit és indulna a jatszadozas :)))
2023. máj. 24. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!