Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátság extrákkal, jó ötlet?
Sziasztok! Van egy haverom, aki mondhatni az egyik legjobb haverom, elég régóta ismerjük is egymást. Egyikünkse hetero, én biszex vagyok, ő pedig nem tudja behatárolni magát de ő is valószínűleg az. Egyikünkek sincs kapcsolata, szóval adja is magát a dolog, szerintem tényleg jó lenne. Na de, nekem van több félelmem is! Az egyik az, hogy nem tudom hogy veseem fel neki. Erre azt gondoltam, hogy ivászat közben fogom mondani, úgy nem lenne annyira ciki, de nem is tudom...
A másik az, hogy nem akarom a barátságot emiatt töbkretenni, és ez az extrák szerintem nem tartana több éven át.
Tippek?
kérdező, te melyik szerepben lennél?
bárcsak nekem is lenne egy ilyen haverom
én a passzív szerepben próbálnám ki valakivel
csak sajnos nincs hozzá partnerem aki megdugna
Nekem van egy ilyen barátom. Miután összejött egy férfival, akivel párkapcsolata lett végül, nagyon megviselt. Előtte máshogy állt a dologhoz, nem akart párkapcsolatot, és teljesen megfelelt neki a közös faszverés, meg hogy házas vagyok.
Aztán mégiscsak többet akart, valaki mástól.
Tanulságos volt. Magamat is jobban megismertem.
Barátok maradtunk, 40 felett nekem a barátsága sokkal többet ér, mint az extra amit nem élhetek meg vele. Vonzó lesz számomra mindig is, de kapott egy stop táblát, ami talán már sosem fog lekerülni róla ha szingli lesz akkor sem.
Túl jó barátom lett, a családom része.
Ahogy a 9-es írta, gondoltam leírom az esetem, hogy bizony rizikós, mikor vége szakad.
12-es vagyok.
Amit 13-as írt, gondolom bele lehet látni. Nem igazán értem, hogy tud ilyen erős következtetéseket levonni, kicsit támadónak is érzem, nem fogok azonban védekezni, mindenki azt lát bele, amit akar.
Boldog voltam, mikor volt köztünk plusz, és boldog vagyok, hogy megmaradt, és elmélyült utána a barátságunk, annak ellenére, hogy nem lesz többé plusz.
Az átállás nem ment zökkenőmentesen számomra, becsapva éreztem magam, illetve hogy elveszítek valamit, amit annyi ideig kerestem.
Ha valakit szexuálisan vonzónak találsz, akkor gondolom bármi is történik köztetek, a vonzalom mindig is megmarad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!