Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátság extrákkal, jó ötlet?
Sziasztok! Van egy haverom, aki mondhatni az egyik legjobb haverom, elég régóta ismerjük is egymást. Egyikünkse hetero, én biszex vagyok, ő pedig nem tudja behatárolni magát de ő is valószínűleg az. Egyikünkek sincs kapcsolata, szóval adja is magát a dolog, szerintem tényleg jó lenne. Na de, nekem van több félelmem is! Az egyik az, hogy nem tudom hogy veseem fel neki. Erre azt gondoltam, hogy ivászat közben fogom mondani, úgy nem lenne annyira ciki, de nem is tudom...
A másik az, hogy nem akarom a barátságot emiatt töbkretenni, és ez az extrák szerintem nem tartana több éven át.
Tippek?
Én ezt megjósolhatatlannak gondolom, bár valószínűsíteni lehetne a kimenetelt annak alapján, hogy vajon mennyire ismered a barátodat. Van kockázata annak, ha felveted neki. Van egynéhány ismim, akit leszopnék, de nem említettem, mert amúgy is titokban csinálom, róluk meg nem tudom, hajlanak-e ilyesmire.
A te esetedben előnyös tényező, hogy ő is hajlik csinálni ilyesmit, mint te. És vélhetőleg nem beszélne ki téged. De ettől még igen, tönkremehet egy barátság, nincs kizárva.
Akkor lesz gaz meg, amikor lesz kapcsolatotok (novel vagy ferfival) es jobb esetben ha van gericetek ezutan nem extraztok egyutt.Viszont emiatt nem jo közeli ismerossel, mert ugymond "exek" lesztek igy egymasnak es kinos lesz neked meg az uj parodnak is. Ki akarna, hogy a pasijanak az exe jarkaljon hozzajuk, es egyutt csinaljanak programokat?
A baratsag is beleropanhat, ugyanis ezutan mar nem csak sima baratok, hanem attol tobbek lesztek egymasnak, a testeteket adjatok at a masiknak. Valaki tobbet is erezeht egy ido utan. Ezert mondjak hogy no e sferfi kozott nincs igazi baratsag mert s vagyak közbeszolhatnak es valojaban a biszexek kozott is ez megy.
Igen, miután párotok lesz tényleg fura lesz. Van aki teljesen vissza tud vedleni a barát zónába (bár ez kevesebb), de valljuk be, miután szexeltetek megvan az bizonyos szexuális feszültség. És exekkel barátkozni, ahogy 9 is írta(legyen lány vagy fiú) fasz*ság, mivel igazából nem igazi barátság már ez. Pl van itt egy férfi, aki dugott a haverjával, és haverok maradtak meg is kérte, hogy legyen a gyereke keresztapja. Nem tudom, hogy még összejárnak e (asszem igen), de ez annyira tiszteletlen a feleséggel szemben (és valamilyen szinten a gyerekkel szemben is), aki mit sem sejt ebből...érted, a szeretődet a családod közé engedni és jópofiztatni pofátlanság. Beállítod haverodnak, közben meg míg asszony nem figyel lecumiztatod magad. Keresztapu aput szopja...
Én egy igaz barátságot nem kockáztatnék emiatt, nehezebb igaz barátot találni, mint dugópajtit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!