Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2F1L vagy 1F2L?
Figyelt kérdés
Ti melyik felállást preferálnátok jobban? Ha mondjuk lány bevállalja a 2 pasis felállást akkor szerintetek be kéne vállalni a pasinak a 2 Lánnyal felállást is? Kort és nemet is írjatok.#1L2F
2024. febr. 20. 19:34
3/18 A kérdező kommentje:
#2 miért F nélkül?
2024. febr. 20. 19:45
5/18 anonim válasza:
Mind a kettőt próbáltam, mind a kettő bejön. De mivel a párom (aki a nő) erősen a 2F1N felállást preferálja, ezért legyen inkább az.
6/18 anonim válasza:
Én pasikén a két férfi egy nő felállást preferálom, a másik sosem izgatott, és nem is érdekelt.
Kinek mi ugye😜
7/18 anonim válasza:
2F 1L, biszex vagyok, így jobban izgat.
10/18 anonim válasza:
Biszex férfiként én egy nővel való párkapcsolatban szívesen kipróbálnám mindkettőt. De valószínűleg a két nő egy férfi felállás vonzana jobban. Látni, ahogy a két lány csókolózik egymással, kényeztetik egymást.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!