Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hogyan döntsek le mondjak a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan döntsek le mondjak a boldogságomról?

Figyelt kérdés

Lassan 3 éve már együtt vagyok egy lánnyal. Mindketten lányok vagyunk én 23 ő 29 éves. Nagyon szeretjük egymást. Szerelmesek vagyunk egymásba. Én még a szüleimmel lakom, de mondta hogy már el szeretne köteleződni mellettem, vállaljuk fel mindenki előtt (mert eddig titkoltuk) és költözzünk össze. Én nem akartam felvállani a kapcsolat elején senki előtt (mert szégyelltem) , de annyira szeretem hogy felvállaltam a szüleim és a testvéreim előtt. Senki nem fogadta el. Most azt mondják találjak magamnak egy normális fiút akivel gyerekeink lesznek és higyjem el hogy idővel őt is meg fogom szeretni.

Nem lenne semmi kétségem afelől hogy a barátnőmmel maradok, de én szeretnék családot és gyerekeket. Ezt a barátnőm is tudja. De ő nem akar engem elengedni és énse őt annyira szeretjük egymást és olyan nehéz helyzetben vagyok..

Nem tudom mit tegyek és tudom hülyeség gyakori kérdéseken várni, hogy egy idegen tudjon nekem segíteni, de nem tudom kihez forduljak.. már pár hónapja külön vagyok a barátnőmtől és mivel a családom nem fogadja ezt el (homofóbok) és én akarok majd családot, belementem abba amit a szüleim mondtak és próbálok fiúk felé nyitni, de iszonyúan hiányzik a barátnőm, lehet hogy Ő az igazi.. de vele sosem lesz gyerekem és én sajátot akarok nem örökbefogadni vagy felültetni.. mindig is boldog családról álmodoztam. De nem tudom hogy tudnék e így szeretni egy fiút mint a barátnőmet.

A barátnőmmel nem szeretnék szórakozni sem, hogy várjon rám neki is megy az idő és megérdemli hogy boldog legyen valakivel..

Ti mit tennétek a helyemben? Mondjak le róla?

2024. febr. 16. 23:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
48%

Miért kellene lemondani róla? Tudtok örökbefogadni gyereket. Vagy mesterséges megtermékenyítés.

És hamarabb kellett volna ezen gondolkodkozz, ha tudtad volna hogy akarsz majd gyereket, akkor össze sem kellett volna jöjj lánnyal. Csak fiúval. Ha gondolkodtál volna most nem törnéd össze egy lány szívét.

De ott van feljebb amit írtam.. sok szerencsét.

2024. febr. 16. 23:32
 2/13 A kérdező kommentje:

Nem akarok örökbefogadni vagy meseterséges megtermékenyítést..

Ez az érzelem nagyon hirtelen alakult ki köztünk. Elhiheted ha tudtam volna irányítani az érzéseim akkor nem megyek bele.

2024. febr. 16. 23:34
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

#1 hiszen leírta a kérdésében, hogy nem akar örökbefogadni, valamint mesterséges megtermékenyítést...

Viszont így nem nagyon tudom, mi lesz. Összeállsz addig egy fiúval, amíg megtermékenyít? Viszont a mesterséges megtermékenyítés is olyan, hogy nem feltétlenül akárkinek a spermáját rakják beléd, hanem vihetsz "donort". Egy párnál is ez szokott lenni.

Fiúkhoz egyáltalán vonzódsz szexuálisan?

Nem irigyellek, a szüleid igazi szűklátókörű emberek, akik annyira nem is szeretnek. Mert csak akkor fogadnak el, ha olyan vagy, amilyennek ők elképzelnek.

A gyerekkérdést meg nem tudom, hogy fogod megoldani.

De amúgy így hogy lesz boldog családod? Ha magadra erőlteted a férfiakat? Hacsak nem biszex vagy és találkozol az igazival, aki ferfi... De visszatérve, gondolod, hogyha leszülsz mondjuk két gyereket, akkor automatikusan boldog leszel? Soha nem fog eszedbe jutni, mit szalasztottál el?

2024. febr. 17. 03:30
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nincs nagyobb kincs mint szeretni és szeretve lenni,.na és boldognak lenni!
2024. febr. 17. 03:55
 5/13 anonim ***** válasza:
71%

Ez a helyzet , valóban nem egy hétköznapi , megszokott dolog .

Itt senki nem tud bele látni a másik életébe , érzelmeibe , ahogyan én sem .

Ám ha kicsit is vonzódsz a férfi nemhez , és ha a barátnőd is elfogadná a feltételeket , akkor ha sikerülne megismerkednek egy számodra szimpatikus fiúval , akivel kialakulna valamilyen szintű , kölcsönös érzelem s vágy , ez esetben elképzelhetőnek tartanám , hogy legyen közös gyermeketek azzal a fiúval , de úgy , hogy össze költöztök , te a barátnőd és az a fiú , akivel közösen gyermeket vállalnátok .

Persze ehhez annak a leendő "fiúdnak is bele kellene ebbe egyeznie .

Lehet , hogy hülyeséget írtam , de én ezt így , ilyen formában tudnám elképzelni a te , le írt helyzetedben .

2024. febr. 17. 08:22
 6/13 anonim ***** válasza:
19%
Hát, ha elengedi a lányt és elfelejti,kiszeret belőle, akkor simán menne neki egy fiúval.
2024. febr. 17. 08:24
 7/13 anonim ***** válasza:
70%

Még egy gondolat : Nekem volt egy férfi kollégám , aki szintén 2 nővel élt együtt és volt egy közös gyermekük is , hogy most épen melyik nő volt a kettő közül a fiúnak az anyja , azt nem tudom , de mindig azt mondtuk a kollégánkra , hogy neki 2 felesége van .

Tehát ezért sejtem azt , hogy ez így a te , illetve a ti esetetekben is működhetne akár .

5 - voltam .

2024. febr. 17. 08:28
 8/13 anonim ***** válasza:
81%

Mi bajod a mesterséges megtermékenyítéssel?

Az ugyanúgy biológiailag a te gyereked.

kamu

2024. febr. 17. 10:41
 9/13 anonim ***** válasza:
43%
Az anyaság teljesen egyértelműen a női lét beteljesedése. Ahogy írták is, próbáljátok meg bevonni egy értelmes srácot jelenlétével. Hidd el, nem csak működik, de élvezni is fogjátok. Utána meg - hosszútávon - úgy is leüllepszik majd.
2024. febr. 17. 12:48
 10/13 anonim ***** válasza:
29%
#9 a női lét beteljesülése... Látom te egyetértesz a plakátokkal...
2024. febr. 17. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!