Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Miért csak az egyik nemmel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Platinumhand kérdése:

Miért csak az egyik nemmel mennél bele kapcsolatba?

Figyelt kérdés

Napokban több olyan kérdés is volt, hogy biszexek mindkét nemmel lennének-e kapcsolatban vagy csak szexre kell az egyik.

És most azokat kérdezném, akik csak az egyik nemmel lennének együtt, hogy miért lehet ez náluk? Honnan van a teljes meggyőződés?

2024. febr. 14. 22:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
53%
Fiúval lennék. De belőlük is férfi lesz egyszer...
2024. febr. 15. 19:16
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Elnézést kérdező , nem vettem észre tényleg , hogy a kérdés biszexeknek szól . 3 - vagyok .
2024. febr. 15. 21:24
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Látva, hogy több hetero is benézte a kérdést, válszolnék biszex férfiként.

Először is: különösen a biszexek sokfélék! Nem lehet egy kalap alá venni minket. De egyébként senkit se. Heteróból, homóból is sokféle lelki működésű ember létezik.

Így én leginkább a saját lelki működésemről tudok írni.

Számomra a legtöbb vonzó nő sok szempontból érdekel: testileg, lelkileg, együttélésben, kapcsolattartásban, a teste egésze, vagy nagy része érdekel, ha vonzó a nő számomra.

Evvel szemben a férfiak engem inkább csak lelkileg érdekelnek (lelkileg se olyan mélyen), és a farkuk izgat, nem pedig a testük egy része, vagy egésze.

Ebből következően ha férfival élnék együtt, számos tényező kimaradna, hiányozna számomra, pl a teljes test élvezete, odaadása egymásnak, valamint a mélyebb érzelmek. Utóbbit viszont egyes nőkkel meg tudom, vagy tudnám élni.

Persze kicsi eséllyel előfordulhat olyan, hogy azon találom magam, együttélek egy férfival úgy, hogy eközben van oda-vissza valamilyen szintű, fajtájú szexuális vonzalom is közöttünk, de ennek igen csekély esélyt adok, a fenti írt okok miatt.

Azaz nem utasítom el eleve a férfival élést párkapcolatilag, csak éppen nem igazán van rá esély, hogy párkapcsolatra kielégítő férfit valaha is találnék, mivel nem úgy működöm lelkileg és szexuálisan.

Ellenben imádok férfiakkal szexelni, főleg lány szerepben. De az csak szex, bár összejárni ugyanazon férfi partnerrel számomra preferáltabb (ha megtaláltam benne az izgalmat, mélyebb nemi kielégülést, és ha -jó esetben- neki is jó velem), mint folyton férfipartnereket cserélgetni.

További akadály férfival az, hogy bizonyos okokból muszáj titkolnom biszexualitásomat. A külvilág felé csak a hetero oldalam mutatom, kénytelen vagyok. Ez is akadályozza a párkapcsolatot férfival, mivel nem lehetne azt már örökké titkolni, szóval idő kérdése és lebuknánk. Míg ha csak szex van pasival, bármeddig titkolható, jó esetben, és/vagy kimagyarázható utólag.

2024. febr. 16. 22:53
 14/14 anonim ***** válasza:
71%

Nem akarnak rajtam osztozni. Ezért kénytelen vagyok valasztani.

Nekem okés ha van egyszerre pasim és csajom.

2024. febr. 24. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!