Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Miért csak az egyik nemmel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Platinumhand kérdése:

Miért csak az egyik nemmel mennél bele kapcsolatba?

Figyelt kérdés

Napokban több olyan kérdés is volt, hogy biszexek mindkét nemmel lennének-e kapcsolatban vagy csak szexre kell az egyik.

És most azokat kérdezném, akik csak az egyik nemmel lennének együtt, hogy miért lehet ez náluk? Honnan van a teljes meggyőződés?

2024. febr. 14. 22:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
45%
Azért mert én heteró vagyok , nem pedig meleg !
2024. febr. 14. 23:03
 2/14 A kérdező kommentje:

Semmi baj, de ez a kérdés nem heteróknak és a melegeknek szólt.

Egyébként meg a te válaszoddal érvelve, egy meleg ember is csak az egyik nemmel lenne kapcsolatban... xd

2024. febr. 14. 23:06
 3/14 anonim ***** válasza:
17%

Ha csak a nők érdekelnek , akkor is csak az egyik nemmel lennék kapcsolatban nem ?

Vagy valamit rosszul értelmeztem ?

2024. febr. 14. 23:10
 4/14 A kérdező kommentje:

Igen, annyiban jól érted a kérdést, hogy csak egy nemmel lennél kapcsolatban, ezzel nincs is semmi probléma. Teljesen valid válasz az, hogy mert hetero vagy.

Szerintem annak estél áldozatául, hogy magába a kérdésbe nem írtam bele, hogy biszexek válaszát várom. Mert esetükben előfordulhat, hogy hiába vonzódnak mindkét nem felé, mégsem tud mindkettővel kapcsolatban lenni. És ennek akartam rákérdezni az okára.

2024. febr. 14. 23:41
 5/14 anonim ***** válasza:
90%
1-es ha hetero vagy akkor minek nezed a biszex kategoriat?
2024. febr. 15. 06:13
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon egyszerű. A férfiak iránt nem érzek semmiféle romantikus vonzódást, tehát egyértelmű, hogy nem szeretnék férfival ilyen jellegű kapcsolatot. Az teljesen más kérdés, hogy szexuálisan esetleg fel tud izgatni, de az csak az élvezetről szól.
2024. febr. 15. 10:45
 7/14 anonim ***** válasza:
0%
Akkor nem vagy hetero
2024. febr. 15. 11:32
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
#7 a biszex kategóriában miért is kellene heterónak lennünk?
2024. febr. 15. 13:47
 9/14 anonim ***** válasza:
77%

A 6 os valaszolo tökeletesen leirta

En is ugyan igy vagyok ezzel.

2024. febr. 15. 15:32
 10/14 anonim ***** válasza:
72%
Ha egy ferfi felizgat szexualisan akkor nem vagy hetero
2024. febr. 15. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!