Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felizgatott, aztán azt mondta én nem mehetek el, ez valami fetis?
Vertük egymásnak haverommal, kétszer is majdnem elmentem, de akkor megállt, aztán ő elélvezett, nekem meg azt mondta, hogy hagyjam abba, nekem nem szabad most, majd kövire
nem értettem, a dolgot, de ezt már másodjára csinálja valamit
ez valami fetis? vagy simán szemétség?
#21 pubmed-en publikált cikkre gondolok
1. az orgazmus nélküli, elhuzott szexuális izgalom hatására kialakuló vérbőség nem okoz fájdalmat a herékben
2. Az orgazmus nélküli, többszöri szexuális izgalom, hetek múlva jóval erőteljesebb orgazmust okoz
Ezekről állítod hogy tények. Ne gyere a nettel ami tele van laposfölddel meg fólia sisakkal.
Nos akkor az első körben
Ha a férfi tartani tudja a kontrollt a nemi szerve felett, az ejakuláció időtartama felett, ha irányítani tudja a kielégülést és késleltetni a magömlést - tehát kontrollált - ezerszeresére növeli szexuális orgazmusának esélyét.
Tehát a dolog létezik. Azért mert más másképp vélekedik vagy tapasztal nem lesz laposföld hívő. Hagyjuk ezt a baromságot.
A másik pedig amiben igen tévedtem félig az pedig ez
A kék here szindróma (vasocongestio, vagy más néven vőlegénybetegség) jellemzője a fájdalom vagy kellemetlen érzés a herékben, a medencében vagy a női nemi szervben szexuális izgalom vagy ingerlés hatására. Olyankor tapasztalható, mikor a szexuális izgalmat nem követi orgazmus.
Fontos tudni, hogy a "kék here szindróma" nem a spermatermelésről szól, mivel a sperma nem így termelődik. Ennek ellenére a fájdalom leginkább a herékben érezhető, mivel a legtöbb genitális érzőideg itt található. A vénás pangás kékes árnyalatúra színezi a herezacskót, innen ered a "kék here szindróma" elnevezés.
Na már most itt ketté veszi a dolgot ugye .
A másik pedig ami ehhez kapcsolódó:
Komolyabb betegségek is állhatnak azonban a herefájdalom hátterében, például egyes gyulladások, a here visszér, a here vérellátási zavarai, sérv, traumák. Amennyiben herefájdalmat tapasztalsz, mindig gondold át, hogy mivel tudod összefüggésbe hozni, milyen egyéb tünetek kísérik, például duzzanat, elszíneződés, húgycső-váladékozás stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!