Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Felizgatott, aztán azt mondta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felizgatott, aztán azt mondta én nem mehetek el, ez valami fetis?

Figyelt kérdés

Vertük egymásnak haverommal, kétszer is majdnem elmentem, de akkor megállt, aztán ő elélvezett, nekem meg azt mondta, hogy hagyjam abba, nekem nem szabad most, majd kövire

nem értettem, a dolgot, de ezt már másodjára csinálja valamit

ez valami fetis? vagy simán szemétség?

2024. febr. 13. 14:37
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
#20 mármint mire gondolsz? Igazából te próbálod az ellenkezőjét megmagyarázni. De Google a barátod. Van ezer féle fajta leírás tapasztalat stb stb. Lehetőség adott.
2024. márc. 3. 11:08
 22/28 anonim ***** válasza:
88%

#21 pubmed-en publikált cikkre gondolok

1. az orgazmus nélküli, elhuzott szexuális izgalom hatására kialakuló vérbőség nem okoz fájdalmat a herékben

2. Az orgazmus nélküli, többszöri szexuális izgalom, hetek múlva jóval erőteljesebb orgazmust okoz

Ezekről állítod hogy tények. Ne gyere a nettel ami tele van laposfölddel meg fólia sisakkal.

2024. márc. 3. 11:17
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem a 21 vagyok, de már itt is le van írva, mi a jelenség neve. Lett volna linkek kérése helyett lehetőséged magad utánajárni... Kék here szindróma, vőlegénybetegség, angolul blue balls vagy Epididymal hypertension.
2024. márc. 3. 11:22
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
#23, én tisztában vagyok vele, de ha visszaolvasol, akkor ő állította hogy ilyen nincs, ha fájnak a heréim, menjek orvoshoz
2024. márc. 3. 11:31
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Igazad van, elnézést. Elnéztem, melyik komment kié volt.De a lényeg, hogy utána lehet olvasni, mi okozza...
2024. márc. 3. 11:35
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

Nos akkor az első körben

Ha a férfi tartani tudja a kontrollt a nemi szerve felett, az ejakuláció időtartama felett, ha irányítani tudja a kielégülést és késleltetni a magömlést - tehát kontrollált - ezerszeresére növeli szexuális orgazmusának esélyét.

Tehát a dolog létezik. Azért mert más másképp vélekedik vagy tapasztal nem lesz laposföld hívő. Hagyjuk ezt a baromságot.

A másik pedig amiben igen tévedtem félig az pedig ez

A kék here szindróma (vasocongestio, vagy más néven vőlegénybetegség) jellemzője a fájdalom vagy kellemetlen érzés a herékben, a medencében vagy a női nemi szervben szexuális izgalom vagy ingerlés hatására. Olyankor tapasztalható, mikor a szexuális izgalmat nem követi orgazmus.

Fontos tudni, hogy a "kék here szindróma" nem a spermatermelésről szól, mivel a sperma nem így termelődik. Ennek ellenére a fájdalom leginkább a herékben érezhető, mivel a legtöbb genitális érzőideg itt található. A vénás pangás kékes árnyalatúra színezi a herezacskót, innen ered a "kék here szindróma" elnevezés.

Na már most itt ketté veszi a dolgot ugye .

A másik pedig ami ehhez kapcsolódó:

Komolyabb betegségek is állhatnak azonban a herefájdalom hátterében, például egyes gyulladások, a here visszér, a here vérellátási zavarai, sérv, traumák. Amennyiben herefájdalmat tapasztalsz, mindig gondold át, hogy mivel tudod összefüggésbe hozni, milyen egyéb tünetek kísérik, például duzzanat, elszíneződés, húgycső-váladékozás stb.

2024. márc. 3. 23:03
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
Írj privit
aug. 1. 07:51
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Fél hogy aidses lesz
aug. 1. 11:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!