Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Felizgatott, aztán azt mondta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felizgatott, aztán azt mondta én nem mehetek el, ez valami fetis?

Figyelt kérdés

Vertük egymásnak haverommal, kétszer is majdnem elmentem, de akkor megállt, aztán ő elélvezett, nekem meg azt mondta, hogy hagyjam abba, nekem nem szabad most, majd kövire

nem értettem, a dolgot, de ezt már másodjára csinálja valamit

ez valami fetis? vagy simán szemétség?

2024. febr. 13. 14:37
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
68%

#10 ebben semmi mazochizmus nincs csak szólok. Ez a cum kontroll, igazából a lényege a minél nagyobb orgazmus átélése.

Lásd akár lingam masszázs. Ennek olvass utána.

De szerintem mielőtt valamit ki jelentesz nézz utána a dolgoknak.

Google a barátod.

2024. márc. 3. 08:55
 12/28 A kérdező kommentje:

Hát ha a végen hagy elmenni, csak sokár a oké

De van hogy nem hagyja, csak kövi alkalomra mondjuk

2024. márc. 3. 09:09
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Hova tart a világ...
2024. márc. 3. 09:10
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha el akarsz menni akkor a kovetkezo alkalomnal mondd meg az elejen h ma te kovetkezel :-)

Amugy mennyi idosek vagytok?

2024. márc. 3. 09:11
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

#11 tisztában vagyok vele mi a cum control, mi a tao

Kamu hülyeség a nagyobb élvezés

Ellenben aki azt szereti, hogy a bedurrant heréi fájnak, az mazochista

Továbbá semmi bajom azzal, hogy a másik fél cum controlt gyakorol, magán!

De láthatóan itt az a helyzet, hogy nem magán teszi ezt hanem a kerdezőn, ez meg a dominancia jele, majd én eldöntöm mikor lehet orgazmusod!. Mi lesz a következő? Peniszketrec? Van akinek bejön ez, de szerintem a kérdező nem ilyen

2024. márc. 3. 10:40
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

#15 miért durrana be valakinek a heréje és fájna neki? Én már lassan másfél hete ezt gyakorlom és semmi bajom sincs tőle.

Az élvezés pedig sokkal jobb és intenzívebb ergo nagyobb , hogy ilyen szóval éljek.

Sőt a lingam és a többi hasonló dolog is így működik.

Az igen már megint egy más kérdés hogy ez a BDSM világa alá fölé rendelt szerep.

De ez nem mazochizmus.

2024. márc. 3. 10:45
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Én hagynálak elmenni. Sőt szeretném szájba kapni !
2024. márc. 3. 10:49
 18/28 anonim ***** válasza:
68%
#16 most tényleg másszunk bele az orgazmus, a here fiziológiájába? Hiheted azt, hogy ettől lesz nagyobb és intenzívebb orgazmusod, csak nem igaz. Hagyjuk az ezoteriát.
2024. márc. 3. 10:52
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
#16 semmi ezotéria nincs ebben. Ezek csak példák voltak. Tehát jelenség létezik és kézen fogadható. Most azért mert valakinek fájnak a heréi lehet megérne egy orvost is maradjunk annyiban. Főleg úgy hogy a többségnek nincs semmi ilyen problémája. Nem,nem csak itt,hanem nagyon sok fórumon. De hát biztos mindenki téved.
2024. márc. 3. 10:59
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
#19 Légyszi egy pubmed-es linket az állításaid alátámasztására
2024. márc. 3. 11:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!