Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszex vagyok ha felizgatott...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex vagyok ha felizgatott amit láttam véletlen?

Figyelt kérdés
Este egy kb 200 fős bulin vettem részt, ami nagyon jó volt. A buli viszont teljesen felkavart lelkileg. Ugyanis két srác összekeveredett. Amit véletlen megláttam. Pontosabban meglestem. Az erkélyen cigiztem egyedül. Aztán sétálgattam és beláttam az egyik szobába. Nem volt jól elhúzva a függöny. Így beláttam. Az egyik fiú nagyon nagy odaadással kényeztette a szájával a másikat. Nekem is felállt. És nem tudom eldönteni miért. Sose érdekelt az ilyesmi de irigyeltem a fiút, hogy ekkora odaadással csinálják neki. Kb 2 percig leskelődtem ami izgalmas is volt meg fura is. Azonban nem tudom hova tenni miért állt fel, stb. Lehet ki kéne próbálni egyszer milyen ha srác csinálja? Bi lennék?

2023. jan. 1. 12:14
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha felmerült a gondolat, hogy nem csak a szopás látványa izgatott, hanem az is, hogy mindketten fiúk, akkor próbáld ki. Ha bejön, bi vagy.
2023. jan. 1. 12:17
 2/7 anonim ***** válasza:
95%

Ha tetszett akkor lehet bi vagy.

Hány éves vagy? Van párod? Vagy lehet régen csinálták neked? :)

2023. jan. 1. 12:26
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
igen, elég esélyes
2023. jan. 1. 12:26
 4/7 anonim ***** válasza:
87%
A puding próbája az evés 😀. Írj, ha gondolod.
2023. jan. 1. 13:59
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Az erotizáló inger nagy valószínűséggel minden férfinél létrehoz valamilyen fokú merevedést.
2023. jan. 1. 18:43
 6/7 sandrisbp ***** válasza:
90%

Mennyi idős vagy? Mert attól is függhet - ha nagyon fiatal vagy, 2 kutya dugása is felizgathat, ha látod, anélkül, hogy te kicsit is szeretnél kutyával dugni.

Én 19 évesen egy olyan helyen voltam építőtáborban három hétig, ami mellett sertéshizlalda volt és talán emiatt rengeteg légy és k*rva büdös volt ott. Emeletes ágyak voltak, és esténként a felettem lévő ágy rácsán legalább 50 légy dugott partiban :). És ahogy néztem a munkálkodásukat, mindig merevedésem lett, pedig isten bizony utálom a legyeket.

Biszex pasi vagyok amúgy, akkor is az voltam, csak akkor még magam se tudtam ezt biztosan.

2023. jan. 3. 02:31
 7/7 A kérdező kommentje:
33 vagyok.
2023. jan. 4. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!