Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kíváncsi heterók! Van itt olyan, akinek annyira bejött a pasival való szex, hogy nővel már másodlagos lett a dolog?
Az emberi szexualitás nem két- vagy háromértékű. A híres Kinsey-felmérésben 7 elemű skálát használtak a szexuális irányultság leírására, de én meg abban sem vagyok biztos, hogy egyáltalán lineárisan lehet ezt "mérni". Képzeljünk el egy 0-10-es skálát úgy, hogy pl. a 0-ás az abszolút heteroszexuális, aki meztelen azonos neműt sem akar látni. 1-es az, aki elfogadja maga mellett a másik azonos neműt meztelenül, de nem akar hozzáérni semmiképpen. 2-es legyen az, amikor a véletlen érintések (pl. szendvicsben összeérő zacskók vagy combok) is beleférnek, de nem keresi az érintést. 3-as legyen az, hogy simogatás/orális szex oda-vissza belefér, de csók vagy behatolós szex nem. 4-es legyen az, hogy behatolós szex is lehet, 5-ös, hogy minden, ami az ellenkező nemű emberrel megy, az megy az azonos neművel is. Aztán ennek a tükörképével el lehet jutni az abszolút homoszexuális 10-eshez. Akkor ezek közül melyikre akarjuk akasztani a biszexuális címkét? A 5-ösre? A 4-6-ra? A 3-7-re?
És hogy igazán cifra legyn a dolog, idővel is változik ez (lásd még bi-kiváncsi: eddig nem volt ilyen vágya, de most
Az emberi szexualitás nem két- vagy háromértékű. A híres Kinsey-felmérésben 7 elemű skálát használtak a szexuális irányultság leírására, de én meg abban sem vagyok biztos, hogy egyáltalán lineárisan lehet ezt "mérni". Képzeljünk el egy 0-10-es skálát úgy, hogy pl. a 0-ás az abszolút heteroszexuális, aki meztelen azonos neműt sem akar látni. 1-es az, aki elfogadja maga mellett a másik azonos neműt meztelenül, de nem akar hozzáérni semmiképpen. 2-es legyen az, amikor a véletlen érintések (pl. szendvicsben összeérő zacskók vagy combok) is beleférnek, de nem keresi az érintést. 3-as legyen az, hogy simogatás/orális szex oda-vissza belefér, de csók vagy behatolós szex nem. 4-es legyen az, hogy behatolós szex is lehet, 5-ös, hogy minden, ami az ellenkező nemű emberrel megy, az megy az azonos neművel is. Aztán ennek a tükörképével el lehet jutni az abszolút homoszexuális 10-eshez. Akkor ezek közül melyikre akarjuk akasztani a biszexuális címkét? A 5-ösre? A 4-6-ra? A 3-7-re?
És hogy igazán cifra legyen a dolog, idővel is változik ez (lásd még bi-kiváncsi: eddig nem volt ilyen vágya, de most már van), de partnertől is függhet. Szóval bonyolult a dolog és a partnerkereső oldalak túlzottan leegyszerűsítik.
A "kiváncsi heteró" kifejezés valóban nem a legszerencsésebb, de a Kinsey skála valódi, szóval nem kell lehurrogni a kérdezőt. Lényeg hogy valaki közelebb áll a heterohoz mint a bihez, és most csak minimálisan vannak bi gondolatai.
Én magam is ilyen vagyok, persze kellett jósok idő hogy erre rájöjjek. A férfivel való romantikus kapcsolat, párkapcsolat, egyáltalán nem vonz, hidegen hagy, sőt minimális értelemben még taszít is, habár ez lehet a rossz beidegződéseknek, társadalmi tabuknak köszönhető.
A férfival való intimitás se hoz lázba, egymás érintése, stb, egyáltalán.
Mindig is egyetlen dolog birizgálta a fantáziámat az pedig hogy milyen lehet sz . pni. Sok évig tartott mire ezt elfogadtam magamban és még több évig mire rávettem magam, végül kipróbáltam, és rájöttem hogy ez nem csak egy bakancslistás dolog volt nálam hanem egy fantasztikus élmény. Abban az időszakban rákaptam és sokat csináltam, így aztán nem volt megállás, szépen lassan, a határaim, tabuim is ledőltek, kipróbáltam ezt-azt. Anális szex, stb. Sajnos ezek, nem jöttek be, de legalább elmondhatom, hogy kirpbóáltam, és úgy se jött be.
Abban az időszakban viszont tényleg annyira ekörül forgott minden hogy a nők nem igazán érdekeltek, persze felizgattak, tetszettek a nők, de nem volt szexuális kapcsolatom nővel akkor több mint egy évig.
Aztán egy ponton néhány kellemetlenebb "kaland" után elment egy időre a kedvem az egésztől, és végül újra csajozni kezdtem és összejöttem a barátnőmmel.
A kíváncsiság azt jelenti, hogy szeretne valamit megtudni, megtapasztalni. Ha már megtapasztalta/megtudta, akkor kielégült a kíváncsisága.
A "kíváncsi hetero" használatban van, viszont ha már a tettek mezejére lép - akármennyire is próbálod erőltetni -, akkor többé nem "kíváncsi hetero".
13-as:
"Kíváncsi heterók! Van itt olyan, akinek annyira bejött a pasival való szex, hogy nővel már másodlagos lett a dolog?"
Ez a mondtad azt jelenti, hogy nővel már nem kívánja annyira, mint férfival, és nem csinálja annyit nővel, mint férfival.
Itt hol a "kíváncsi hetero"? Aki meg kipróbálta, de nem tetszett neki, az se kíváncsi, mert már tudja, milyen, és hogy neki kell-e a dolog, vagy felhagy vele.
Mi a kérdésben kiírtakra reagáltunk. Felkapni a vizet a semmin, az könnyű, de nem vezet sehova, még HA capslockozol is.
Nyugtasd csak magad ezzel, de ez nem változtat a tényeken.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!