Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kíváncsi heterók! Van itt olyan, akinek annyira bejött a pasival való szex, hogy nővel már másodlagos lett a dolog?
Egy időben volt hogy csak pasik szoptak, néha dugtam is (egy jó 2 évig) Mert egyszerűen akármikor 10 perc alatt volt valaki aki elém térdelt ha kellett.
Szóval a hokizást felváltottam szopatással és nagyon adta hogy tényleg akármikor jött valaki. Nyilván ezerszer jobb érzés mint kiverni.
Viszont így nem volt meg bennem a vágy egy jó puncira, mert nem hajtott semmi, mivel mindig üres volt a puttony.
Ez nem trollkodás, a kíváncsi heteró fogalom már nagyon régóta forgalomban van, csak mindig menjelenik pár homofób, aki megpróbálja kimagyarázni. Ha nekem semmi közöm ehhez a témához, akkor nem foglalkozok vele, de ugye kell, mert tagadásban él az illető.
Mint mondtam, homofób válaszokat nem török meg, szóval jelentve.
Azokra nem vagy kíváncsi, akik nincsenek tisztában magukkal??
Ember, hiszen olyanoktól várod a válaszokat, akik nincsenek tisztában magukkal.
Hetero nem fekszik le kíváncsiságból férfival. Sem semmilyen más okból, esetleg ha az élete múlna rajta.
Aki heteronak vallja magát, miközben már volt férfival pont, hogy tagadja, hogy biszex, esetleg meleg.
És nem, nem vagyok homofób, csak a kérdésed képtelenségén akadtam le...
22:08-as:
Neked köszönöm szépen a választ. :)
Akkor én meg kíváncsi meleg vagyok 😄
Válaszolnék szívesen a kérdésedre, viszont olyannak címezted aki nem létezik, így választ sem tudunk rá adni sajnos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!