Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmnek felajánlottam a szexben feltételeket, miért nem fogadja el??
1.szint: Csókkal kezdünk, több a vetkőzésen kívül nincsen.
2. Szint ő irányít, én vagyok az alattvaló, de nem több pettingnél.
3. Rendes szex, védekezéssel.
Nem, beletörődött.
Kisgyermek korom óta vannak ily fura szokásaim, pszichológusnál nem voktam vele, tehát nem tudom mi lehet ez😅. Minden, akár teljesen hétköznapi dolgok iránt fokozott érdeklődést mutatok. És feltételeket szabok.
Lehet, hogy agyadra ment a sok videójáték? Csak kérdem.
Egyébként nem értem, miért a biszex részen írtad ki a kérdésedet. Ez kifejezett heteroszex kérdés, vagy félreértek valamit?
Egyébként, vélhetőleg asperger szindrómás vagy, sokuk zseni a művészetek / tudományágak valamelyikében, azonban kommunikációs és szociális zavarral küzdenek, sokuk mereven beparaméterezi a dolgokat, embereket is, nem rugalmas sokuk e téren, kissé robotoid a kommunikációja sokuknak, és hajlamosak szó szerint érteni a dolgokat, nem tudnak olvasni a sorok között, stb.
Erről nem tehetsz, viszont a pszichológusodban igazán felmerülhetett volna ez az opció is... Kapnál segélyt, ingyen utazhatnál egy ilyen diagnózissal, és még munkát is vállalhatsz (fizu+segély), sőt, autista szervezetek szereznek az asperger autistáknak megfelelő állást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!