Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Kipróbáljam férfivel?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kipróbáljam férfivel?

Figyelt kérdés

Jó ideje izgat a dolog, de visszatért valami. Passzív oldal izgat.

Miközben verem nagyon izgat, de élvezés után elmegy a kedvem, szinte szégyenlem. Aztán kezdődik elölről.

2024. jan. 5. 15:56
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
62%
#20 Pontosan! Ismerek olyan srácot, aki fiatal családos, de titokban pasija is van.
2024. jan. 18. 22:02
 22/29 anonim ***** válasza:
37%
Sajnos sok ilyen gyava alak van.
2024. jan. 19. 02:56
 23/29 anonim ***** válasza:

Kérdező, sok mindentől függ, hogy érdemes-e kipróbálni. Szerintem leginkább partnerfüggő. Pl a partner lelkületétől, hozzáállásától is függhet. Valamint a partner péniszméretétől akár.

Az, hogy szégyenled, más kérdés, pszichológiai. Beszélj esetleg pszichológussal.

2024. jan. 30. 04:27
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell ide pszihologus, a legtobbunknek buntudata volt mindaddig amig kiprobaltuk, parszor csinaltuk es vegul elfogadtuk, hogy bar bi-k vagyunk attol meg nem vagyunk rossz emberek, sem kevesebbek mint mas, nem teszunk semmi rosszat. Amiutan ez tudatosult bennem lelkileg felszabadultam es vegre jobban tudom elvezni is.
2024. jan. 30. 06:01
 25/29 anonim ***** válasza:
35%
21) rengeteg ilyen van, a gyomrom felfordul toluk.
2024. jan. 30. 08:15
 26/29 anonim ***** válasza:
78%

Ez az eltűnési sztori érdekes,hogy sokunknál előjön.Nehéz találni normális,értelmes bi barátot,de akinek van,az nagyon becsülje meg és a barátságukat is.

Nekem volt szerencsém ilyen barátságban lenni,nagyon jó volt.Pár éve próbálnék ismerkedni,de ahogy itt többen írták,már az ismerkedési szakaszban eltűnnek,pedig legalább egy mondattal megírhatná,hogy mégsem.Meg lehet érteni pedig.

De aki próbálta,átélte és ezt élvezte,az szeretné ismét.Én is.Bárki bármit is mond, gondol,de így van.

2024. jan. 30. 10:40
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
A legtobb embernek ez nem baratsag, az emberek altalabn nem szexelnek a barataikkal. Ezert kopnak le, mert nem vagy a baratjuk igazabol, csak megakarnak dugni vagy dugatni magukat.
2024. jan. 30. 11:39
 28/29 anonim ***** válasza:
77%

Nekem olyan 5 alkalom kellett mire elfogadtam magam. Fontos megérteni azt, hogy mindenkinek egy élete van, és amit élvez, amire vágyik az nem lehet rossz. A rossz az, ha nem éljük meg a vágyainkat.

Mert egy 80 éves embernek az életében 18 év gyerek kor, és kb 30 év az időskor. Vagyis olyan 32 évünk van munka és egyébb dolgok mellett megélni a vágyaink. Ugye, így nézve már nem is olyan sok?

Eltünősdi... Ezt a részt én se értem. 4 éve próbálok egy barátot keresni akivel lehetnének extrák is. Mert én nem cserélgetem a partnere. De senki kb...

2024. jan. 31. 01:57
 29/29 anonim ***** válasza:
55%

28-asnak írom : a legjobb dolgok váratlanul történnek.

Ebben bízzunk :)

2024. jan. 31. 04:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!