Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kipróbáljam férfivel?
Jó ideje izgat a dolog, de visszatért valami. Passzív oldal izgat.
Miközben verem nagyon izgat, de élvezés után elmegy a kedvem, szinte szégyenlem. Aztán kezdődik elölről.
Kérdező, sok mindentől függ, hogy érdemes-e kipróbálni. Szerintem leginkább partnerfüggő. Pl a partner lelkületétől, hozzáállásától is függhet. Valamint a partner péniszméretétől akár.
Az, hogy szégyenled, más kérdés, pszichológiai. Beszélj esetleg pszichológussal.
Ez az eltűnési sztori érdekes,hogy sokunknál előjön.Nehéz találni normális,értelmes bi barátot,de akinek van,az nagyon becsülje meg és a barátságukat is.
Nekem volt szerencsém ilyen barátságban lenni,nagyon jó volt.Pár éve próbálnék ismerkedni,de ahogy itt többen írták,már az ismerkedési szakaszban eltűnnek,pedig legalább egy mondattal megírhatná,hogy mégsem.Meg lehet érteni pedig.
De aki próbálta,átélte és ezt élvezte,az szeretné ismét.Én is.Bárki bármit is mond, gondol,de így van.
Nekem olyan 5 alkalom kellett mire elfogadtam magam. Fontos megérteni azt, hogy mindenkinek egy élete van, és amit élvez, amire vágyik az nem lehet rossz. A rossz az, ha nem éljük meg a vágyainkat.
Mert egy 80 éves embernek az életében 18 év gyerek kor, és kb 30 év az időskor. Vagyis olyan 32 évünk van munka és egyébb dolgok mellett megélni a vágyaink. Ugye, így nézve már nem is olyan sok?
Eltünősdi... Ezt a részt én se értem. 4 éve próbálok egy barátot keresni akivel lehetnének extrák is. Mert én nem cserélgetem a partnere. De senki kb...
28-asnak írom : a legjobb dolgok váratlanul történnek.
Ebben bízzunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!