Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Férfiak! Ti hogyan vettétek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti hogyan vettétek rá magatokat, hogy kipróbáljátok férfivel? Volt utána megbánás?

Figyelt kérdés
2023. jan. 4. 19:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell rávennie magát az embernek. Magától jön a vágy vagy a kíváncsiság.

Személy szerint nem volt.

2023. jan. 4. 19:54
 2/14 anonim ***** válasza:
93%
Spontán alakult,volt egy alkalom és éltem vele,. Volt megbánás,szégyenérzet,ugyanakkor akartam ismét.
2023. jan. 4. 21:01
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nehezen, de utána nagyon élveztem és újra akartam 😅
2023. jan. 5. 00:54
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Már az első is akadálytalan volt.

És a többi is élvezetes, kellemes volt és lenne is,ha mások gyávasága nem volna akkora akadály.Amíg duma van,addig minden okés,de ha találkozni kell, akkor huss...

2023. jan. 5. 05:14
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Itt nem akarom részletesen kifejteni, de röviden az elsőnél nem kellett rávennem magam magától jött a dolog szép lassan bontakozott ki. Aztán elsodort minket az élet több mint 10 éves szünet jött csak lányokkal voltam. És egyszercsak újra előtört a vágy, mondhatni a semmiből. Na ott kellett kb három év mire mertem találkozni. És hogy vettem rá magam? Egyik nap elhatároztam lesz ami lesz ma kipróbálom. Bármennyire is tartok a dologtól elmegyek és megtudom tetszik e még. Ha nem lesz jó, akkor meg legalább megtudtam és hagyom az egészet. A partneremnek is mondtam mi helyzet és ne sértődjön meg ha közbe azt mondom álljunk le. Megértő volt, így elmentem. Aztán ott is elmentem :D
2023. jan. 5. 08:37
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
az elsore a kivancsisag vett ra, csak oral volt nem eppen nagy elmeny volt reszemre mert rovid volt(idoben is meg mertetben is) ez kb 4 eve volt. azota volt hosszab tavu kapcsolatom lannyal, ezert nem is foglalkoztatott nagyon a dolog. most egy ideje ujra ugy gondolom hogy jo lenne neki vagni de neppen jon ossze a dolog. buntudat ? az volt kb 1 hetig ... de azzal magyaraztam ki hogy valakinek jot csinaltam :D
2023. jan. 5. 13:38
 7/14 A kérdező kommentje:

Értem. Nálam megvan a vágy, de mire sikerül lebeszélni neten, addigra elmegy.

Sajnos kisvárosban élek, nem adódik gyakran spontán lehetőség...

2023. jan. 5. 18:59
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

A körülmények okán sok-sok év telt el, mire eljutottam oda, hogy most már nincs kockázata különösebben, ha végre szopok. Mivel elhatároztam magam, találtam is rá partnert. Más kérdés, hogy az elsőn rohadtul izgultam, idegen srác volt, viszont kedves volt, türelmes, és hagyta kibeszélnem a feszkómat. Aztán hamm. :P

Nem haraptam le neki!! ;) Leves volt vacsira. ;)

A 2. pasinál már alig izgultam, a 3.-nál tök természetes volt, persze kettesben. Nyilvánosan nem tenném.

2023. jan. 6. 16:26
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Régóta megvolt bennem a vágy, hogy kipróbáljam, milyen érzés ha egy pénisz a számban, vagy/és a fenekemben van, és ott sül el. Sokáig nem mertem, de megtörtént. Meg is bántam. Nem azt, hogy megtettem, hanem azt, hogy addig nem.
2023. jan. 8. 10:26
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát hallod, sajnos sokadik alkalommal sikerült eljutnom odáig, hogy megtegyem. (Pedig csak orálról lett volna szó.) Féltem tőle, hogy milyen lesz, nem lesz-e túl rossz, meg hát... maga a tudat, hogy megtettem. Nyilván egy normálisabb társadalomban ez nem okozott volna gondot.

Aztán lebeszéltem egy pasival egy találkozót. Elmondtam neki, hogy egyáltalán nem biztos, hogy majd élesben meg merem tenni. Annyit tudtam ígérni, hogy az biztos, hogy kiverem neki. El is ment a bátorságom, amikor ott voltam, de hát ha már megígértem, elkezdtem neki verni. Közben annyira felizgatott a dolog, hogy odahajoltam, hadd élvezzen az arcolra. De aztán gondoltam, ha már végre itt vagyok, akkor miért ne kapnám be? És bekaptam. A srác pár perc alatt elélvezett. Irtóra tetszett az érzés, ahogy éreztem a számban, ahogy először kicsit elernyed a pénisze, majd lüktetve elélvez. Egyáltalán nem volt rossz érzés, és utána annyit kérdeztem magamtól: emiatt mi a frászfenéért kellett félni??

2023. jan. 11. 03:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!