Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Kipróbáljam férfivel?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kipróbáljam férfivel?

Figyelt kérdés

Jó ideje izgat a dolog, de visszatért valami. Passzív oldal izgat.

Miközben verem nagyon izgat, de élvezés után elmegy a kedvem, szinte szégyenlem. Aztán kezdődik elölről.

2024. jan. 5. 15:56
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy?
2024. jan. 7. 04:59
 12/29 anonim válasza:
86%

Én is így voltam aztán amikor kipróbáltam undorodtam magamtól. De csak az első ilyen. Utána már elfogadod úgy is magad és ugyanolyan természetes lesz szexelni a saját nemeddel mint az ellenkező neművel.

Nem szabad félni tőle . Sosem gondoltam volna régebben de sokkal jobb a szex férfival mint nővel.

2024. jan. 7. 08:34
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Én is így vagyok vele. Szerintem érdemes először kisebb dolgokat kipróbálni, és onnan lehet tovább haladni, pl. verés, aztán szopás, ha úgy érzed már, hogy továbblépnél. Élvezés után nekem sem lenne hozzá kedvem, ezért én úgy próbálnám ki, hogy először én szopok, és utána engem. De ahogy előttem is írták, szinte lehetetlen partnert találni hozzá. Valahogy mindig eltűnik az illető.
2024. jan. 7. 21:10
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz találni, türelem kell hozzá, de nagyon megéri. Bátran merjetek ismerkedni! :D
2024. jan. 7. 21:41
 15/29 anonim ***** válasza:
13-as nagyon igazad van. Az eltunest illetoen is. Talalkozo kozben minden jo, utana is beszelgetes, semmi feszko aztan masnap nezed, hogy a masik eltunt, torolte a profiljat stb. Nem tudom megerteni felnott emberkent miert kell igy csinalni es peldaul miert nem lehet siman elmondani, hogy bocs de nem akarom tobbszor. Ugyanez megtortent parszor olyanokkal is akiken nagyon latszott, hogy elvezik a szexet. Tud erre valaki valaszt?
2024. jan. 18. 06:43
 16/29 anonim ***** válasza:

Hasonlóan hozzád sokáig engem is izgatott, majd mikor kivertem elment az egésztől a kedvem.

Sok idő kellett hogy meg merjem azt lépni hogy kipróbáljam de azt már nem bántam meg. Utána több alkalommal oráloztam srácokkal és mindet élveztem és akkor fogadtam el igazán hogy a srácok is érdekelnek.

Szerintem apránként vegyél erőt magadon és próbáld ki.

2024. jan. 18. 09:13
 17/29 anonim ***** válasza:
55%

#15 Sajnos de sokszor átéltem, hogy lelépett a srác pár nap múlva. Mai napig nem értem azokat, akik így gondolkodnak. Ha valami nem jó, akkor azt közölni kell és megbeszélni. De hát nem vagyunk egyformák.

#16 Hasonlóan hozzád, én is idővel jöttem rá a srácos dolgokra és örülök, hogy megléptem a dolgot. Ma már tudom, hogy jobb egy sráccal minden.

2024. jan. 18. 11:37
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező !

Véleményem szerint PRÓBÁLD !

Ugyanis nem fog elmúlni a vágy, hogy milyen lehet, ha benned van a hajlam!

Tudom magamról , én 20 évet vártam,(addig akartam, de nem mertem) mikor végül úgy adódott, hogy kipróbáltam egy fiatal sráccal.

2024. jan. 18. 13:44
 19/29 anonim ***** válasza:
70%
#18 Aztán rájöttél, hogy milyen jó is sráccal:D
2024. jan. 18. 14:35
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs parod, addig probald ki mig tudod. Mert sok hazas biszex beleesik ebbe a "csapdába" amit maguknak allitottak. Aztan meg megy a csalas es hazudozas...
2024. jan. 18. 18:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!