Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kipróbáljam férfivel?
Jó ideje izgat a dolog, de visszatért valami. Passzív oldal izgat.
Miközben verem nagyon izgat, de élvezés után elmegy a kedvem, szinte szégyenlem. Aztán kezdődik elölről.
Én is így voltam aztán amikor kipróbáltam undorodtam magamtól. De csak az első ilyen. Utána már elfogadod úgy is magad és ugyanolyan természetes lesz szexelni a saját nemeddel mint az ellenkező neművel.
Nem szabad félni tőle . Sosem gondoltam volna régebben de sokkal jobb a szex férfival mint nővel.
Hasonlóan hozzád sokáig engem is izgatott, majd mikor kivertem elment az egésztől a kedvem.
Sok idő kellett hogy meg merjem azt lépni hogy kipróbáljam de azt már nem bántam meg. Utána több alkalommal oráloztam srácokkal és mindet élveztem és akkor fogadtam el igazán hogy a srácok is érdekelnek.
Szerintem apránként vegyél erőt magadon és próbáld ki.
#15 Sajnos de sokszor átéltem, hogy lelépett a srác pár nap múlva. Mai napig nem értem azokat, akik így gondolkodnak. Ha valami nem jó, akkor azt közölni kell és megbeszélni. De hát nem vagyunk egyformák.
#16 Hasonlóan hozzád, én is idővel jöttem rá a srácos dolgokra és örülök, hogy megléptem a dolgot. Ma már tudom, hogy jobb egy sráccal minden.
Kérdező !
Véleményem szerint PRÓBÁLD !
Ugyanis nem fog elmúlni a vágy, hogy milyen lehet, ha benned van a hajlam!
Tudom magamról , én 20 évet vártam,(addig akartam, de nem mertem) mikor végül úgy adódott, hogy kipróbáltam egy fiatal sráccal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!