Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Más is járt ilyen cipőben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is járt ilyen cipőben?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Elég elkeseredett vagyok, mert valahogy nem sikerül partnert találnom.

Amit tudni kell rólam: 18 vagyok, Tatabányai(csak a környéken mozgok), edzett(sportos testalkat) és elég magas.

Beállítottságom passzív viszont ezzel a testalkattal nem igazán érdeklek senkit.

Nagyon régóta próbálkozom találni egy tökéletes felet leginkább többalkalmi kapcsolatra.(csak orál)

Mit tegyek szerintetek?

Volt már veletek is így?

2023. nov. 25. 15:10
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Jöjj össze azzal a tatabányaival, aki tegnap kérdezte ugyanezt, bár gondolom az is te voltál...
2023. nov. 25. 17:32
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól sejtem, neked vannak túl nagy elvárásod, lehet lentebb kéne adni kicsit belőle és biztos találsz majd. Mert mint írtad is, te a tökéletest keresed. Ilyen nem nagyon lesz.
2023. nov. 25. 17:38
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez inkább homo téma, nem? A normális meleg amúgy is férfit keres, nem affektáló kis k..vát, szóval hajrá.
2023. nov. 25. 19:03
 4/5 anonim válasza:
52%
Idősebb pasi is érdekel?
2023. dec. 3. 11:45
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Elég nehéz úgy ha az ember nem mer találkozni :D

Tökéletes meg nem létezik.. alább kell hagyni az igényeknek és merni találkozni .

2023. dec. 23. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!