Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Van ilyen cipőben valaki? Mi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van ilyen cipőben valaki? Mi tévő legyek?

Figyelt kérdés
Most 28 éves srác vagyok. Kb 8 éve volt az első olyan alkalom, amikor is egy nagyon jó barátom felajánlotta, hogy játszadozzunk. Elöször kiki a sajátjával, majd utána nem sokkal már egymáséval kezelgettünk. Még akkor megkérdezte tőlem, hogy megkostolnám-e a farkát. Emlékszem ő ült a kanapén és én életemben elöször le térdeltem férfi elé. (Még most is izgatotság kap el, ahogy leírom). Érdekes volt a tudat, hogy a számban van egx f.arok. Talán még élveztem is. Nem jutottunk el a végéig , mert kopogtattak az ajtón. Akkoriban egy albiban laktam és jöttek a tesómék. Akkor nem volt párkapcsolatban. Rá pár évre megismétlödött majdnem ugyan ez. De az még is más volt. Akkor már párkapcsolatban voltam és ketten voltunk fent a sráccal.( ugyan az a személy). Kezdeményezni nem mertem viszont ő a tettek embere volt inkább. Borostás volt és elkezdte csókolgatni a nyakamat. Teljesen libabőrős lettem. Elkezdtem simogatni a farkát ami még nem merevedett annyira. Nem tudom mi motivált annyira, de éreztem, hogy a számba kell, hogy vegyem. Abban a pillanatban elkezdett keményedni neki. Tetszett ahogy szopatott, ahogy torkoztam. Élveztem. Az ő állitás szerint nem szereti bekapni másét ezért csak a kezével izgatott. De emlékszem, hogy olyan izgatotság volt bennem mint még soha. Akkor felajánlotta, hogy ha gondolom, akkor elveszi ugymond a szüzességem, de akkor nemet mondtam. Csalodás vagy nem, de sajnos akkor sem értünk a végére. Akkor sajnos én futaomattam meg. Mostanában elkezdtem ismét itt olvasgatni a biszex kategoriában a kérdéseket. És egy kettő válasznál elképzeltem a dolgokat és azt vettem észre, hogy felizgultam. Én valoszinünek tartom, hogy nyitott vagyok mind a két irányba, viszont még olyan gátlásokkal küzdök, hogy hihetetlen. Most is párkapcsolatban élek, ráadásul egy keresztény vallásu lánnyal vagyok együtt. Én inkább ateistának mondanám magam. Elnézést, hogy ilyen hosszan tudtam le írni, de szerintem le kellett, hogy írjam az egészet, ahhoz hogy meg lehessen érteni. Köszönöm, hogy elolvastad illetve, ha válaszolsz akkor azt is. Szép napot mindenkinek
2021. dec. 29. 13:02
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon izgató és izgalmas volt a történeted leírása.

A cipő ismerős :)

2021. dec. 29. 13:11
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2021. dec. 29. 13:13
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

hát én azt tudnám tanácsolni, hogy ha tényleg izgat a dolog, akkor próbáljad ki

de mivel most párkapcsolatban vagy, ezért szüneteltessed a dolgot egy kicsit, mert nem lenne szép a részedről, ha a barátnőd háta mögött srácokkal kalandoznál

a hármasra szerintem ne kérdezzél rá nála, mivel vallásos és az olyan emberek nem valami nyitottak e téren

sok sikert a jövőben:)

2021. dec. 29. 18:15
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Én a kevésbé szimpi választ adom ( ezért majd jön az utálkodás) kezdj pasizni. Ha mégsem jönnekbe a pasik ott a csajod.

Persze persze nem tisztességes vele szemben,de mégis minek kockáztatni,egy jó kapcsolatot 1-2 kalandért. Ha mégis okésak a srácok akkor van gond. De az egy másik kérdés lesz!

2021. dec. 29. 22:36
 5/5 anonim ***** válasza:

Én birkóznék veled boxerben vagy nélküle :D

29f

2022. jan. 4. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!