Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Egy hete szakítottunk a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy hete szakítottunk a párommal,nagyon nehéz most,akik voltak hasonló cipőben,az ő tanácsaira van szükségem, mitévő legyek?

Figyelt kérdés

Boldog kapcsolatban éltünk,de sajnos anyukámnál laktunk,így sok mindenben alkalmazkodni kellett ami egyiküknek sem megy.

Ő haza költözött,hogy ne menjen rá a kapcsolatunk.

Találkoztunk minden nap, sírtunk,hogy nem bírjuk egymás nélkül,aztán egyszercsak azt mondta nem szeret

Eltűnt,mert 3 napig bulizott.

Azóta csak a haverok,csak az a lényeg hogy menjen velük,hogy senki ne kérje számon mit miért és hol csinál és ne kelljen alkalmazkodni

Azt mondja neki most jó így

Számomra érthetetlen,hogy a szerelemnèl erősebb a haverozás.

Ne azt írjátok,hogy nem szeret,nem látom a fától az erdőt,mert tudom hogy szeret,és most neki így könnyebb,mérleg,nehéz döntenie,és most neki így jobb,ez az egyszerűbb út.

Van még esély arra,hogy vissza jöjjön hozzám ?

Aki volt ilyen helyzetben,olyan írjon,a sok megkeseredett ember aki itt éli ki név nélkül a fájdalmát,inkább hagyjon

Folyamatosan ír beszélünk mindig azt mondja nem akarja hogy életünjek az életéből,sokat fogyott is mióta nem vagyunk együtt ..

Köszönöm!

2020. jún. 13. 10:48
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem akarja, hogy eltünj az életéből, miért szakított mint derült égből villámscsapás? Ismerős a szituáció, csak nekem nem 3 év után csinálta, és az volt az indok, hogy én előbb végzek az egyetemen. Kb. 3 hét után jött oda egy buliban, hogy lesmároljon, megsértődött, mikor eltoltam és megmondtam neki, hogy ő döntött a szakítás mellett, nem fogok úgy ugrálni, ahogy ő akarja. Tudod mit mondott erre? "Hát azóta meggondoltam magam"

Szerintem a barátod ki akarja élni magát. A 20-as éveitekben jártok? Szerintem ez megint egy más szituáció lett volna, hogyha megbeszélitek, ha ő még élni szeretne és ez mennyire fér bele neked. Nem hiszem, hogy csak haverozás van, új szingliként szerintem lányok is vannak ott.

NEKI ez az egyszerűbb út? És neked? Néha önzőnek kell lenni... Neki most könnyű, mert elmehet bulizni, haverozni, van egy valag szabadideje, és közben te ott vagy talomban, akihez bármikor visszamehet, ha már kiélte magát és megunta. NEKED ez megéri? Lehet, hogy ebben az időszakban más lányokkal is lesz, létesít nemi viszonyt, főleg ha hónapokig még ez fog fennállni. És nem kötelessége beszámolni neked ezekről. Figyelj egyik napról a másikra otthagyott, szerinted akkor mindent őszintén bevallana, mikor újra összejöttök? És ha ezt 2-3 év múlva megint eljátsza? Ezekkel NEKED kell elgondolkodni, és azon, hogy mennyire is szeret, ha ezt megtette veled.

2020. jún. 13. 11:09
 2/5 A kérdező kommentje:

Lányokat kevésbé hiszem,inkább a cucc...miattam nem csinálta amíg együtt voltunk de nem bírja anélkül.

Én nem tudom ezt elviselni.

És a függőség sajnos erősebb.

Így hogy ezt írtad, belegondoltam,és néhány dolog így már értelmet nyert

2020. jún. 13. 12:05
 3/5 Pottehr válasza:
Biztosan szeret, de inkább szeretet mint szerelem, nemakar eldobni mert szeret téged igazából és lehet ragaszkodo tipus, de mindemellett szeretné kiélni magát. szerintem inkább hagynod kéne.
2020. jún. 15. 17:35
 4/5 A kérdező kommentje:

Hagyom!

Napok óta semmit nem beszélünk,én hoztam meg ezt a döntést.

Ha neki így jó,éljen így.

Sajnálom,mert tényleg jó élete lehetett volna velem,mellettem de ennek semmi értelme így.

2020. jún. 15. 18:18
 5/5 Pottehr válasza:
100%
Így van, majd találsz olyat aki megbecsül
2020. jún. 15. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!