Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Aki 18 évesen biszexuális, az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki 18 évesen biszexuális, az később lehet még teljesen meleg?

Figyelt kérdés

Jelenleg kb 50-50 arányban vonzódom fiúkhoz és lányokhoz is, de a fiúkban is inkább a lányos tulajdonságokat (pl vékony, szőrtelen) tartom vonzónak.

Kíváncsi vagyok, hogy hogyan tervezzek a jövőre... hogy mennyire valószínű annak a lehetősége, hogy később kizárólag a fiúk vonzanak majd.

18/F

2023. nov. 18. 20:28
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Ezért is nem zártam ki a lehetőségét annak, hogy egy heteróságból folyamatosan melegedő úton járok éppen.
2023. nov. 19. 01:50
 12/15 anonim ***** válasza:
8-as vagyok . Igazából ez azért is van így mert a heteró szexualitás a normális a társadalom szemében és fiatal korunkban ennek a sémának próbálunk megfelelni / beilleszkedni . Én már 30 felett vagyok és még mindig biszexnek definiálom magam , úgy hogy tartós leszbikus kapcsolatom van és valószínűleg már ebben nem is lesz változás . Ettől függetlenül megnézek ugyanúgy pasikat is meg nőket is . De nem kell előre eldöntened hogy mi vagy ,vagy mi leszel . Ezt majd az az illető fogja eldönteni az életedben aki mellett úgy érzed hogy megtaláltad az igazit .
2023. nov. 19. 02:05
 13/15 anonim ***** válasza:
65%

Van aki erre példa, van arra. Volt akit bevettek fiú-lány pár mellé, sokadik ismétlés után végleg a fiúk felé fordult. Oké, és?

Nyilván olyan is volt, aki első tudatos napjától a saját neme érdekelte.

Rendben, és akkor mi van? Sőt nyilván sok olyan is van, aki egész életében csak vágyakozik, vagy egyszer így, máskor úgy. Mindenki kicsit eltér, mindenki kicsit különleges. Ha találok valakit, aki hozzám hasonló, akkor megnyugszom?

Az élet egy svédasztal. Élvezd ki (ésszel) a számodra vonzó falatokat, ahelyett hogy értelmezel, meg elemzel.

2023. nov. 19. 11:10
 14/15 anonim ***** válasza:
Előfordulhat hogy ahogy öregszik az ember úgy egyre jobban ismeri ki önmagát. Sok ilyet láttam aki biszexnek tartotta magát aztán kiderült hogy meleg
2023. nov. 19. 20:23
 15/15 anonim ***** válasza:
Heteroból is lett már meleg...csak próbálta elnyomni, de nem sikerült.
2023. nov. 19. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!