Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Aki 18 évesen biszexuális, az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki 18 évesen biszexuális, az később lehet még teljesen meleg?

Figyelt kérdés

Jelenleg kb 50-50 arányban vonzódom fiúkhoz és lányokhoz is, de a fiúkban is inkább a lányos tulajdonságokat (pl vékony, szőrtelen) tartom vonzónak.

Kíváncsi vagyok, hogy hogyan tervezzek a jövőre... hogy mennyire valószínű annak a lehetősége, hogy később kizárólag a fiúk vonzanak majd.

18/F

2023. nov. 18. 20:28
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
75%
Mit értesz "tervezés" alatt??? Egyébként mivel a nőies tulajdonságokat keresed és már 18 vagy, így valószínűleg nem leszel teljesen meleg.
2023. nov. 18. 20:59
 2/15 anonim ***** válasza:
62%
lehet
2023. nov. 18. 21:05
 3/15 anonim ***** válasza:
56%
Nem, ha biszex vagy, akkor az is maradsz, ahogy egy meleg se lesz majd bi vagy hetero.
2023. nov. 18. 22:42
 4/15 A kérdező kommentje:

#1, Pl problémás lehet úgy párkapcsolatot létesíteni egy hölggyel, hogy nem vagy benne biztos, hogy a jövőben is vonzódni fogsz-e hozzá.

#3, Tehát a melegek nem biszexként kezdik fiatal korukban?

2023. nov. 18. 22:51
 5/15 anonim ***** válasza:
95%
Biszexként mindig lesznek időszakok amikor az egyik vagy a másik nem jobban érdekel épp. De alapjáraton biszex maradsz. Ez nem jelenti azt,hogy ne tudnál monogám típus lenni és hűséges. Amikor megtalálod az igazit azt úgy is tudni fogod. Tervezni ezt nem lehet, ahogy az élet többi részét sem :)
2023. nov. 18. 22:54
 6/15 A kérdező kommentje:
Létezhet olyan meleg, aki pályafutását (valódi, nem tettetett) heteróként kezdte?
2023. nov. 18. 22:55
 7/15 anonim ***** válasza:
53%
Nem létezhet, legfeljebb nem tudja vagy nem akarja elfogadni még önmagát.
2023. nov. 18. 23:55
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Én “heteróként kezdtem” , de igazából már korábban is voltak jelek hogy bi vagyok csak később tudatosult bennem .
2023. nov. 19. 00:50
 9/15 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogyan gyakorlod az elmédet. De nagyon nagy a valószínűsége, hogy a szexualitásod nem fog észrevehetően változni. Ettől még az érdeklődésed fog, attól függően, hogy miket fedezel fel, és miket élsz meg jelenleg, mik hiányoznak.
2023. nov. 19. 01:04
 10/15 A kérdező kommentje:

#8, én is.

Ha a melegek nem is, a biszexuálisok szerintem nagyon sokan heteróként gondolnak magukra eleinte.

2023. nov. 19. 01:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!