Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A biszex férfiak miért csak a lányokhoz kötődnek érzelmileg?
Lehet tévedek, de ahogy észreveszem az az általános, hogy a bi fiúk/férfiak érzelmi kapcsolatot csak lányokkal ápolnak, ergo csak lányokba szerelmesek, a fiúk iránt meg csak szexuális vonzalmat éreznek. Ez miért van? Egy meleg miért képes akkor szerelmet érezni egy fiú iránt? Vagy akkor a melegek sem szerelmesek egymásba?
Melegként ismerkedtem már több bi emberrel is, de mindegyiknek csak a testem kellett, a lelkem nem. Ez miért van?
Mert a biszexek többsége un. heteroromantikus (nem csak a férfiaknál, hanem a nőknél is). Azaz ezt-azt szexuálisan el tud képzelni a saját nemével is, de érzelmileg csak az ellenkező neműhöz fog vonzódni.
Sokkal-sokkal kevesebben vannak akik érzelmileg mindkét nemhez képesek kötődni, s még kevesebben akik alapvetően melegek/leszbikusok, de néha elkalandoznak az ellenkező nem irányába is.
Biszex pasi vagyok. Én is csak nőbe tudok szerelmes lenni. Az okát én sem tudom megmagyarázni, egyszerűen így vagyok "bekötve".
A fiúk iránt ugyanannyira vonzódom szexuálisan, mint a lányokhoz. Még azt sem állítom, hogy csak a testük kell, érzéseim is szoktak lenni, de nem szerelem! Valami különös barátság inkább talán. Fura, mert szeretkezés közben gyakran ki szoktam mondani azt a szót "szeretlek", de pl.ha beszélgetünk csak úgy és elköszönünk, olyankor sosem! Volt egyszer egy meleg barátom, együtt is éltünk pár hónapig, ő nagyon szerelmes volt belém, talán jobban bármelyik nőm valaha, de sajnos nem tudtam viszonozni. Pedig ő mindent megtett, nagyon jó volt az ágyban, azon kívül sok nő elbújhat mellette, főzött, mosott, takarított stb. Arany életem volt vele! Mégsem tudtam szerelmet adni neki! Ezért is mentünk szét. Sajnáltam, nagyon sírt, fájt neki akkor. Azóta inkább csak bi pasik társaságát keresem. Akikkel csak szex van, meg amolyan "fiús barátság"...
5 ös válaszoló
Egy ilyen barátság az oké:)
Ezért hagyjatok minket, melegeket békén ti bi pasik.Nagyon jó másnak lelki sérülést okozni, lehet egy életre...
Keressetek apatársat , nős pasit és azzal extrázzatok !
Nos nemtudom,hogy miért van ez de ìgy vagyunk öszerakva. A melegek meg máshogy.
És jóez így nem is akarnék szerelmes lenni srácba....mondjuk a engem érdekel a lelke is de csak mint barát,nem mint kapcsolat. Azaz én nem csak ba-szni akarok vele,hanem többet. Lehessen vele beszélgetni,ide-oda menni programozni.
,#7 egy felnőtt tudja már feldolgozni,hogy valaki csak megrakni akarja, nem családot alapítani.
8 as
Szerintem jó ahogy írod, hogy beszélgetni is szoktál nem csak a lényeg és kész.
Az a gyanúm, főként hormonális oka lehet. Az anyatermészet úgy van kitalálva, hogy szaporodjunk (tehát ha nem is kizárólagosan, de elsősorban az ellentétes nem kell vonzza egymást), ezért a nők kevésbé szex orientáltak, mint a férfiak, hiszen elég a szaporodáshoz annyi, hogy a férfi eljuttatja magvait a nő méhéhez. Ettől még tudunk nagyon is szerelmesek lenni, na de miért inkább csajokba?
Nézzük... Úgy gondolom, a fenti gondolatmenetem okán a férfi nemi hormon gyakrabban és intenzívebben okoz nemi vágyat, tehát bennünk, pasikban, így nem vagyunk válogatósak ONNANTÓL, hogy már levetkőztük azon társadalmi nyomást, hogy a "bVzulás" elítélendő.
Nos, mivel a szex -a fent említett okokból- általában a férfiaknak (nekünk) sokkal inkább létszükséglet, mint a nők zömnek, ezért nekünk, pasiknak sokkal többféle helyzet és test izgatóbb, mint a nőknek, tehát miért vetnénk meg a férfitestet...?
De a hormonok vélhetőleg pusztán intenzívek, szexuális vágyat gerjesztenek bennünk, és a szaporodás miatt az ellentétes nem iránti szerelmet is. Az viszont nem volna logikus az anyatermészet részéről, hogy az azonos nem iránt is érezzünk szerelmet -mivel ez szükségtelen a szaporodáshoz-, ezért férfiak között ez jóval ritkább - és a ritkább esetet nevezzük homoszexualitásnak, vagy a Kinsey skálán melegeBBnek / leszbikusaBBnak.
Az anyatermészet szemszögéből hiába szükségtelen az azonos neműek közötti szex, az anyatermészet nem tökéletes, és a hormonok túltermelésével testileg kevébé válogatóssá teszi a hímeket (értsd alatta az emlős állatokat is, akik szintén biszexek, számos tanulmány szerint), ezért inkább túlbiztosít az anyatermészet, hogy az se baj, ha van homoszexualitás, csak heteroszexualitás mindenképp legyen, szaporodási célból. Így az azonos neműek is gerjesztik egymást tudatosan, vagy (társadalmi nyomás eluralkodása esetén) tudat alatt.
A kérdés inkább az, miért nem vonzódnak egyes férfiak a nőkhöz? Értsd: a melegek. (Vagy egyes nők miért nem vonzódnak vajon férfiakhoz?)
Elméletem szerint valamilyen okokból -az oka egyénfüggő- tudat alá süllyed gyerekkorban az azonos nem iránti vonzódás. Az egyszerűség kedvéért végigviszem gondolatmenetem melegekkel (most mellőzve a kérdés miatt a leszbikusokat).
Szóval, egyes férfiakban tudat alá süllyed a nők iránti vonzódás, azaz el lesz nyomva, valamiféle, nőkkel kapcsolatos gátlás, kellemetlenség okán. Tinikorban és felnőttkorban a melegek ennek már nincsennek tudatában, azonban pszichoterpáiával, kineziológiával stb a tudat felszínére hozható volna, és biszex vágyak keletkeznének a melegekben onnantól (amely orientáció következik a legkézenfekvőbben az anyatermészet részéről, AMIT AZ EMLŐSÁLLATOK VILÁGÁNÁL TAPASZTALTAK IS ETOLÓGUSOK, lévén az állatok ösztönösek és nincs társadalmi nyomás a homoszex oldalukkal szemben, ugyanakkor szaporodni is vágynak, ezért NEM homoszexuálisak az állatok).
Ez a meglátásom, természetesen bárkinek lehet más meglátása akár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!