Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól gondolom, hogy férjként alá kell rendelődnöm a feleségem leendő szeretőjének? Kinek van ebben tapasztalata?
Nem vagyok troll..
Nagyon megalázó és izgalmas lenne, mert kicsi szerszámom van. De nem biztos hogy megcsinálná a feleségem
Jól gondolod szerintem ez az általános tendencia bár nem kötelező.
Az én feleségem velem domináns de van benne némi szubmisszív hajlam ha egy domináns férfival összekerül.
Alapvetően olyan sok beleszólásom nincs a dolgokba és a pasijaival is csak ritkán találkozom. Amikor a feleségem hazajön akkor kinyalhatom, de olyankor nincs szex (erényövet hordok). Utána szokott venni egy fürdőt, és kényeztetem, megmasszírozom, és ha szerencsém van elmeséli miket csináltak. Persze van hogy késő éjszaka jön haza, olyankor ha ébren vagyok (hát igazából mindig ébren várom) akkor csak kinyalom, és alvás.
Ha hozzánk jön át a pasi, akkor én a másik szobából hallgathatom őket. De volt olyan pasija, aki kérte, hogy addig ne legyek ott. Természetesen ilyenkor nem mondhatok nemet.
A mostani pasija viszont sokkal kevésbé szégyenlős. Még csak két alkalommal volt itt, de ő abszolút domináns velem. Első alkalommal egy étterembe terveztek menni, de végül itt kötöttek ki. Mondta hogy tegyem hasznossá magam, és leküldött kajáért meg piáért. Ez annyira tetszett a feleségemnek, hogy második alkalommal már én készítettem a vacsorát amikor átjött. Egész délután arra készültem, 3 fogás + desszert. Utána elmentek a hálószobába, én meg elmosogattam, utána egy gyümölcstálat szolgáltam fel nekik. Szerencsés voltam, nézhettem őket kicsit, miután felszolgáltam nekik a gyümölcstálat, pezsgővel. Azt mondta a feleségem, hogy ha ez így marad, és udvarias pincérként viselkedek, majd mindig nézhetem pár percet őket csendben, a sarokban állva, figyelve, hátha van egyéb kívánságuk még.
#37:
Nagyon izgalmas házasságban élsz, a feleséged pedig egy istennő 🙂 Irigyellek.
Sosem értettem miért jó ez a pasiknak. Az én egómat nagyon baxná ha a férjem előttem húzna a farkára egy másik nőt... A nőitek viselkedésével nincs baj, én is ilyen vagyok, három szeretőm van. Csak nekem nem kell itthonra egy pincsikutya melléjük aki semmire se jó, max mosogatni.
36N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!