Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék egy bi párral akciózni, ezt hogy tehetem meg?
Figyelt kérdés
Szeretnék biszexuális párral vagy csak szimplán egy lány és sráccal egy hármast ahol mindenki mindenkivel... na, értitek.. :D
Szeretnék én is adni is kapni is :D Ezt hogy tehetem valósággá?
29F
Ugyanitt tapasztalatok jöhetnek
2023. nov. 12. 23:19
1/5 anonim válasza:
Úgy hogy elnyered a bizalmukat, szimpátiájukat 😂 S nekiállsz vagy az internetről keresni, vagy meglátogatsz egy tematikus klubbot, privát bulit (a normál swingerekben nem tolerálják a ffi biszexualitást, de van olyan hely ahol elfogadják)
3/5 A kérdező kommentje:
És hol kéne kezdenem a keresést?
2023. nov. 13. 11:28
4/5 anonim válasza:
#3 van egy rakás partnerkereső, golden, ero, s.randi stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!